„Nem semmi” nőkről szóló filmeket ajánlunk

Vadon (forrás: addiktiv.hu)
Vadon (forrás: addiktiv.hu)

A női nemet nem lehet elégszer ünnepelni, egy női magazin aztán végképp nem tudja azt túlzásba vinni. Következzenek most igazán belevaló nőkről szóló filmek! Jó mulatást!

Álommeló

Álommeló – Szinkronos előzetes (12E)

Álommeló – Bemutató dátuma: 2018. december 13. Jennifer Lopez egy romantikus vígjátékkal tér vissza decemberben a mozikba olyan sztárokkal az oldalán, mint Vanessa Hudgens, Milo Ventimiglia, Treat Williams és Leah Remini. Az 50 első randi és a Ki nevel a végén vígjátékok rendezőjének új filmje, az ÁLOMMELÓ felhőtlen szórakozást ígér miden mozirajongó számára.

Jennifer Lopez film rossz nem lehet, hát még ahol egy negyven pluszos nőt alakít! A főszerepben egy olyan nő áll, akinek túl korán kellett felnőnie, és emiatt sem ideje, sem pedig lehetősége nem volt rá, hogy diplomát szerezzen magának. Kicsit megmásítja az önéletrajzát, hogy könnyebben jusson munkához, és bátor lépésének köszönhetően meg is kapja az álommunkát. Vajon sikerül helytállnia?

Joy

JOY | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Watch the brand new trailer for JOY, starring Jennifer Lawrence. In theaters this Christmas. JOY is the wild story of a family across four generations centered on the girl who becomes the woman who founds a business dynasty and becomes a matriarch in her own right.

Jennifer Lawrence inspiráló filmje egy fontos problémával, a nők karrierépítésének nehézségeivel foglalkozik. A szingli édesanya hasznos felmosófát talál fel, ám azt senki sem akarja elismerni. Női és anyai mivolta miatt egyáltalán nem becsülik meg őt a vállalkozók piacán. Háziasszonyok, figyelem! Ez a film nektek üzen, hogy többre is jogosultak vagytok, ha többre vágytok!

P.S. I Love You

P.S. I Love You Official Trailer #1 – (2007) HD

P.S. I Love You movie clips: http://j.mp/1L6dhib BUY THE MOVIE: http://j.mp/sKHLms Don’t miss the HOTTEST NEW TRAILERS: http://bit.ly/1u2y6pr CLIP DESCRIPTION: A young widow’s (Hilary Swank) late husband leaves her a series of messages that serve to guide her new life.

A Titanicnál is szomorúbb film ez, mégis inspiráló a főszereplő sugárzó ereje. A fiatal nő elveszíti férjét, aki leveleket hagy hátra, hogy a túlvilágról segítse szerelmét a továbblépésben. Egyszerre vicces és megható romantikus film ez, melyet neked is mindenképpen látnod kell.

Lány kilenc parókával

LÁNY KILENC PARÓKÁVAL – magyar szinkronos mozielőzetes

Az MTVA bemutatja, 2014. április 10-től a mozikban. Az életvidám és vagány 21 éves Sophie egyetemi tanulmányainak megkezdésére, az önálló életére készül, amikor rákot diagnosztizálnak nála. Addigi élete fenekestül felfordul. A kezdeti megrázkódtatást leküzdve Sophie elhatározza, nem hagyja magát, élni akar, megküzdeni a betegségével mindazért, ami még vár rá az életben: az álmaiért, a bulikért, a boldogságért, a hódításokért.

A főszereplő egy fiatal rákos beteg, akinél szinte gyógyíthatatlannak titulált mellhártyarákot diagnosztizálnak. A legtöbb rákos betegről szól filmmel ellentétben, ebben mégsem kell elkezdeni gyászolni a beteget, a néző mindvégig pozitív maradhat, ahogy maga a beteg főszereplő is. Küzdésről, betegségről és kitartásról egyaránt sokat üzen a film.

Bridget Jones naplója

Bridget Jones babát vár – új, magyar nyelvű előzetes

Országos bemutató: 2016. szeptember 15. Miután szakított Mark Dacyval, Bridget Jones „boldogan él, amíg meg nem hal” terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet?

Hiába ügyetlen, mégis valamirevaló nő Bridget Jones is. Csinálja utána valaki a hosszú éveken át tartó szingliséget, és utána merje kritizálni őt! Biztos vagyok benne, hogy nem akad közöttünk olyan, aki ne tudott volna azonosulni Bridget Jones magánéleti kínlódásaival. A nagy ő megtalálása korántsem egyszerű, negyven környékén pedig hajlamosak vagyunk minden hitünket elveszíteni. Bridget mindannyiunknak erőt adott – ha máshogy nem, hát úgy, hogy életét elnézve elhittük, a miénknél van ám szerencsétlenebb sors is.

Vadon

WILD: Official HD Trailer

See Reese Witherspoon in Jean-Marc Vallée’s WILD, in theaters December 5, 2014. In WILD, director Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club), Academy Award winner Reese Witherspoon (Walk the Line) and Academy Award nominated screenwriter Nick Hornby (An Education) bring bestselling author Cheryl Strayed’s extraordinary adventure to the screen.

Reese Witherspoon karaktere önmagában is inspiráló, ám a Vadon című filmben nyújtott alakítása kifejezetten briliáns. Cheryl, édesanyja elvesztése után rossz irányba indul és drogfüggővé válik. Neki vág egy több kilométeres gyalogtúrának, hogy visszataláljon önmagához és maga mögött hagyhassa a múlt fájdalmait és függőségeit. A film egyértelműen megtanítja nekünk, hogy leküzdhetetlen akadály nem létezik.

Erin Brockovich

Erin Brockovich (2000) Trailer

VERDENSKJENT: Erin Brockovich ble verdenskjent i 2000, da Julia Roberts spilte henne i Hollywood-filmen “Erin Brockovich”. Roberts fikk Oscar for beste kvinnelige hovedrolle for sin rolletolkning av Brockovich. Video: Universal

A történetben egy egyedülálló anya küzdelmeinek lehetünk szemtanúi, aki minden földöntúli energiáját egy jó ügybe próbálja fektetni. Háromgyerekes, egyedülálló anyaként nem sok energiája van már, ő mégis mindent megtesz, hogy jóra fordítsa azt. Egy hétköznapi nő közel sem hétköznapi küzdelmei motiválóbbak aligha lehetnének.

(M.F.)

A legszebb romantikus filmek, avagy van élet a Titanicon túl is!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>