Nem hanyagoljuk el magunkat, csak mert 50 fölött járunk!

Az igényes megjelenés a kortól független
Az igényes megjelenés a kortól független

Az bebizonyosodott, hogy olvasóink nagyobb része odafigyel a megjelenésére, hiszen kikérték maguknak már a cikkünk címét is. A hasonló korú férfiakkal azonban már más a helyzet, derült ki a hozzászólásokból. És milyen témákat kattintottunk még szét az elmúlt egy hétben? Lássuk az 50 fölött legolvasottabb cikkeinek kínálatát!

Dörzsöld le szárazon!

Nem meglepő, hogy amiként más területeken, a szépségápolásban is rengeteg az új eljárás, az innováció. Ilyen a száraz dörzsölés is, amit persze nem most találtak ki, mégis mostanában kezd ismét népszerű lenni. A módszer – ahogy a nevében is látszik – különösebb eszközt nem igényel, tényleg csak dörzsölnünk kell, és máris szebbek leszünk!

Mi az a száraz dörzsölés, és hogyan kell csinálni?

DIY kiegészítők szakadt pólóból – 50 fölött is

Mindig is szerettünk házilag elkészíteni valamit, főleg olyasmit, amit boltokban nem lehet kapni, ezáltal egyedi élményben lehet részünk. Az újrahasznosítás is egyre fontosabb, hiszen a fogyasztás zsákutcája mutatkozik az élet több területén. Ennek a két trendnek a találkozása például az, amikor elhasznált, viseltes pólókból készítünk teljesen új tárgyakat. Kiegészítőt és más, praktikus kelléket.

5 trendi kiegészítő, amit kinyúlt pólóból készíthetsz

Mindig tenni kell a változásért!

Sokan nem ismerik fel, hogy egyáltalán gond lenne a mindennapjainkban, mert már ahhoz is fásultak, hogy a jeleket felismerjék. Biztató jel, ha valaki már érzékeli, hogy nincs minden rendben, és ez ellen tenni is kíván. Ezen a ponton sokan beragadnak, ugyanis a felismerés után erős akaratra is szükség van, hogy változtatni tudjunk, ám az nem mindenkinek megy könnyen. Nos, ha felismertük és van kellő akaraterőnk, apróságokkal is változtathatunk savanyú életünkön.

Eltompultál a hétköznapokban? Itt a kreatív lista a színes élethez!

Egyszerű alapokkal mindig messzebbre jutunk

Sokan sokféle elvet vallunk arról, hogyan érdemes élni. Vannak persze örök érvényű igazságok, amelyeket nem lehet megkerülni, bárhogy is próbálunk széllel szemben evezni, sokkal nehezebben vagy egyáltalán nem fog menni. Úgyhogy jobb, ha elfogadjuk, hogy az őszinteség, a kitartás és a megfelelő arányú humorérzék sok mindenen át tud segíteni minket.

Négy fontos alapelvre van szükség, hogy a legtöbbet hozd ki az életedből

Nem vagyunk lepukkantak!

Ahogy a bevezetőben is írtuk, azért, mert 50 fölött járunk, még adunk magunkra és nem csak alkalmanként. Fontos, hogy ne engedjünk a visszahúzó erőknek, ne legyünk lusták és igénytelenek. Igazán megérdemeljük, hogy méltó éltünk legyen: ha eddig is az volt, akkor azért, ha meg eddig nem annyira volt az, akkor meg azért. Egy életünk van és a fele már elfogyott!

Miért hanyagoljuk el a külsőnket 50 fölött?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>