Néhány igazán gyönyörű 50 feletti esküvői ruha

Az 50 feletti esküvői ruha is megkapóan szép lehet
Az 50 feletti esküvői ruha is megkapóan szép lehet

Van, hogy valakire csak 50 felett talál rá a szerelem, vagy akkor házasodik újra, esetleg szeretné megerősíteni a házassági szerződését. Az esküvői ruha megtalálásán minden korosztályban nagy a hangsúly, mégis kevés internetes tartalom foglalkozik az 50 feletti esküvői ruha kiválasztásával. Cikkünkben bemutatunk pár esküvői ruhát, melyek egytől egyig gyönyörűen mutatnak.

Korhoz illő elegancia

Az egyik legszebb 50 feletti esküvői ruha ez az elegáns, csipkés stílust képviselő darab. Fedett mellkas és karok, térdig érő szoknya jellemzi, mely tökéletes képviselője az „ápol és eltakar” filozófiának.

Földig érő selyem

Ez az esküvői ruha egészen a földig ér, így igazán elegáns külsőt varázsol viselőjének. Válla kicsit nyitott, aki szívesen hagyná szabadon felkarját, annak remek választás egy hasonló darab. A mellkas ennél a ruhánál is zárt, így korunknak megfelelő stílust képvisel. A derékvonalban elhelyezett díszes övek, szalagok az 50 feletti esküvői ruha esetében is jó választásnak bizonyulnak.

Az 50 feletti esküvői ruha lehet extravagáns

Ha egy extrémebb, stílusosabb darabra vágyunk, remek választás egy fénylő anyagból készült, csillámokkal díszített esküvői ruha. A lehető legtökéletesebb kiegészítő egy mellény, mely akár szőrme is lehet. Minden tekintetet magára vonz majd a viselője, ez egészen biztos.

Mesés fátyol

Ha egyszerűbb, elegánsabb fazont választunk, semmiképpen se feledkezzünk meg a fátyolról! A kontyhoz rögzített fátyol 50 felett is mesés megjelenést nyújt. A fátyol leginkább a testhez simuló, földig érő esküvői ruhákhoz passzol.

Minden korosztály kedvence

Az áttetsző fehér anyagok csodálatosan mutatnak minden esküvői ruha felső rétegeként. Ha például a karunkat, vagy a mellkasunkat nem szeretnénk teljesen, csak részlegesen elfedni, megéri a képen látható darabhoz hasonló ruha után néznünk.

Molettek kedvence

Szerencsére 50 felett sem csak a nádszál vékony nőknek van esélyük szép ruhát találni. Az esküvői ruha szalonokban minden méretben pompás darabok közül válogathatunk. A teltebb nők kedvence a mell alatti vonaltól bővülő fazon, mely eltakarja a lábakat, de kihangsúlyozza a telt kebleket.

Mihályi Fruzsina                            Képek forrása és még több 50 feletti esküvői ruha itt>>

Az 50 fölötti esküvő 7 íratlan szabálya

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>