Négy nászajándék ötlet, amivel nem lőhetsz mellé

Nászajándék hegy
Nászajándék hegy

Manapság már teljesen természetes, hogy az esküvőt több évi együttélés előzi meg. Ez alatt az idő alatt pedig az ifjú pár már biztosan beszerezte a legfontosabb háztartási eszközöket. Az utolsó, amire vágyhatnak, egy harmadik turmixgép vagy második kávéfőző. De akkor mire lehet szükségük? Mi legyen a nászajándék?

1. Pénz

Személytelennek és illúziórombolónak tűnik, de az az igazság, hogy a pénz az egyik legjobb nászajándék, amit csak adhatsz. Az ifjú pár minden bizonnyal rengeteget költött az esküvőre. Tehát jól jön majd egy kis pénz, hogy újra egyenesbe jöjjenek a lagzi után. Valamint ők tudják a legjobban, mire van szükségük, így a te segítségeddel meg is vehetik azt maguknak. Ne ess kétségbe, hogy nem fogsz mindig eszükbe jutni, ha ránéznek a porszívóra! Így is emlékezni fognak rá, hogy velük ünnepeltél a nagy napon.

2. Utazás

Gyakran a lagzi után, már nem marad keret a nászút megszervezésére. Tegyél róla, hogy ez ne történhessen meg! Küldheted őket akár a Maldív-szigetekre, akár egy belföldi nyaralásra, ez a nászajándék biztosan emlékezetes marad! Többen is összeállhattok, így a te pénztárcád sem bánja majd túlságosan. Az utazás lefoglalása előtt, azonban jobb, ha egyeztetsz a szerelmesekkel. Ne aggódj, hogy ugrik a meglepetés! Sokkal kellemetlenebb lenne, ha nélkülük választod ki a nem megfelelő időpontot.

3. Étkészlet

Amennyiben az élmény és a pénz helyett inkább valami maradandóra gondoltál, egy szép étkészlet mindig jó ötlet. Ebben az esetben azonban jobb, ha megfogadsz néhány tanácsot!

A fehér tányér mindenhez megy. Pizzától a pörköltig mindegy, mit tálalunk, ezen jól fog mutatni. Így a nászajándék a háztartás hasznos részeként, minden egyes nap az asztalra kerülhet.

A fehér tányérok mellé néhány darab mintás, salátás vagy tálaló tál sem árt. Ezek szépen feldobják a terítést, izgalmassá varázsolják az asztalt. Ugyanakkor alakjuknak és méretüknek köszönhetően kreatívan felhasználhatók. Egzotikus és mediterrán ételek készítésére, kísérletezésre buzdítanak.

Kristály helyett válassz inkább kerámiát vagy üveget! A nászajándék legyen praktikus, ne nyűg! Egy egyszerű kerámia tálka jó lehet a reggeli müzlihez, leveshez vagy keverőedénynek is. Míg a kristály poharat csak nagy ritkán vennék elő, és még a mosogatógépbe sem lehet betenni.

4. Valami monogramos

Ha szeretnéd, hogy a nászajándék igazán személyes legyen, készíttess rá monogramot! A saját bögre a reggeli kávéhoz, vagy a névre szóló párnahuzat kedves meglepetés.

(D.R.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Így ne válassz nászajándékot barátaid házasodó gyerekének!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>