Ne sirasd a szingliséged, a Valentin nap egyedül is klassz lesz!

A Valentin nap egyedül is lehet szuper tippjeinkkel

Közeledik “az év legromantikusabb napja”, na meg a “szinglik rémálma” – és bár egyik állításról sem hisszük, hogy igaz lenne, már önmagában az okozhat némi feszültséget benned, hogy ezek a mondások beégtek a köztudatba. Pedig a Valentin nap egyedül is remek lesz, ha kicsit magadra összpontosítasz!

Mit ne tegyél, ha nem akarod rosszabbul érezni magad?

A válasz egészen egyszerű: ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget! Fogd fel úgy, mint egy szimpla hétfőt – lényegében pedig tényleg az is. A második szabály pedig, hogy kerüld az olyan dolgokat, amik ezzel ellentétesek: az összes romantikus filmet, a Valentin napi romantikát szajkózó cikkeket és reklámokat, leginkább pedig a közösségi médiát. De akár az internetet is hanyagolhatod holnapra, úgy jársz a legjobban.

Ha fent vagy online társkereső oldalakon, számíthatsz rá, hogy beindul a roham: hirtelen elárasztanak az üzenetek és randikérések – mert hát a Valentin nap egyedül az ötvenes szingli férfiaknak sem olyan könnyű. Bár elsőre jó ötletnek tűnhet randit szervezni, gondolj csak bele: tényleg szeretnél kínosan romantikázni feszengeni egy szinte ismeretlen férfival? Inkább kapcsold ki az értesítéseket 24 órára, utána majd folytatod a párkeresést.

Valentin napon egyedül vagy? Fordítsd is magadra!

A legjobb, amit tehetsz, ha csapsz egy napot, ami csak rólad szól. Hétfő lévén feltehetően dolgozol, de utána már tiéd az este: menj el a kedvenc cukrászdádba egy finom sütire vagy fizesd be magad masszázsra, akár egy pihentető arckezelésre.

ad

Biztosan belefér az idődbe egy kis vásárlás is, lepd meg magad valami széppel, ami boldoggá tesz! Az év eleji leárazások is tartanak még, ha pedig akciós áron fogod ki a kiszemelted, még elégedettebbnek érzed majd magad.

Az estét pedig zárd a jól megérdemelt pihenéssel! Keress egy szuper filmet (semmiképp se romantikusat, inkább sírva nevetőset) vagy vedd elő újra kedvenc könyved, és kapcsolódj ki. De ha este már szívesebben lennél társaságban, keresd fel szintén egyedülálló barátnőid, és tegyétek fel az “i”-re a pontot egy vidám beszélgetéssel. Aláfestésként ajánlunk is hozzá néhány mennyei koktélreceptet:

Egy mennyei koktél, mint fogyókúrás ital? Naná!

Kiemelt kép forrása: Background photo created by rawpixel.com – www.freepik.com