Nagymamák vagyunk, de szexik és szerelmesek akarunk lenni! – Legolvasottabb cikkeink

Így 50 felett minden máshogy működik
Így 50 felett minden máshogy működik

Havi összefoglalónkban a legolvasottabb novemberi cikkeket gyűjtöttük össze. Rendkívül népszerűek azok a témák, amelyek a lelki életünkkel, párkapcsolati nehézségekkel és azok feldolgozásával foglalkoznak. Sokan közülünk – így 50 felett – már nagymamák, most az ő hangjuk is hallható, mennyire tudnak megfelelni a hőn áhított szerepnek.

Van-e még esélyünk szeretni 50 felett?

Ez a kérdés sokunkat foglalkoztat. Azt gondoljuk, hogy ennyi idős korunkra nincs már jogunk ahhoz, hogy figyeljünk magunkra és a saját érzéseink legyenek a legfontosabbak. Pedig rosszul gondoljuk! Van remény, van esély, de némi kurázsi mindenképpen kell ahhoz, hogy igazán boldogok legyünk. Adjuk meg ezt magunknak!

Megtalálom még azt az embert, aki szerelemmel fordul felém?

Sziasztok, itt a nagyi!

Sokan alig várják, hogy nagymamák legyenek, sőt, ebben a korban talán ez egy első számú vágy is lehet. Vannak azonban, akik nem úgy és nem akkor élik át a boldogságot, amikor annak eljön az ideje. Egyáltalán van jogunk nekünk nagymamaként más után vágyakozni? Valami olyasmi után, amire fiatalon is vágytunk? És mit jelent egyáltalán az, hogy nagymamaság, mit csinál egy igazi nagyi?

Segítség, már megint nagymama lettem!

Mindegy kivel, csak ne legyek egyedül!

Ezt biztosan így gondolod? Tényleg jobb bárkivel, mint méltóságban, egyedül? Egyáltalán nem! Gyakran esünk bele abba a csapdába, hogy inkább eltűrjük alkalmatlan társunkat, csak legyen kivel megosztani az életünket. Pedig gyakran sokkal rosszabbat teszünk ezzel magunknak, hiszen egy méltatlan kapcsolatnál még a kínzó egyedüllét is jobb! Cikkünkben nőtársainkat biztatjuk, hogy ismerjék fel reális helyzetüket.

Nyolc érv, miszerint jobb egyedül, mint megállapodni egy arra érdemtelen ember mellett

Még mindig szexinek érzem magam!

Sokan mondják ezt, és nem szégyellik bevallani, hogy ezért tesznek is. Nem meglepő tehát, hogy novemberben ez a cikkünk volt a második legnépszerűbb. Mitől lehetek szexi, mi az, ami engem újra szexivé tehet? A cikkben ott vannak a válaszok, érdemes újra elolvasni, ha esetleg már elolvastad volna.

Az 50 feletti szexiség egyszerű titkai

Megbánjátok, az biztos!

Nem kíméltük a férfiakat ebben a hónapban sem. Őszintén és kíméletlenül írtunk arról, hogyan bánnak velünk a férfiak, és mennyi mindenben nem tudjuk egymást megérteni. Néha a sértettség is beszélt belőlünk, ugyanakkor bármi is legyen, nem bújhatunk el többé, nem rejthetjük véka alá, amikor valami gondunk van a környezetünkben élőkkel, vagy pont a párunkkal, szerelmünkkel. Az alábbi cikkünk nem csak novemberben volt a legnépszerűbb, hanem minden idők legolvasottabb cikke, amelyet eddig negyvenöt-ezren olvastak el. Ha elmulasztottad, most mindenképpen olvasd el!

Végül minden férfi megbánja, ha elengedett egy törődő nőt

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>