Mit várhatsz az egyedülálló, ötvenes férfiak táborától?

Az ötvenes férfiak sokféle okból élhetnek egyedül
Az ötvenes férfiak sokféle okból élhetnek egyedül

Az ötvenes férfiak közül nem mind magányos farkas vagy szoknyapecér, aki még facér. Annak, hogy valaki az ötvenes éveiben éppen egyedülálló, rengeteg oka lehet. Válás, szakítás vagy akár egy haláleset. Bármi álljon a háttérben, a szingli, ötvenes férfiak többsége rendelkezik bizonyos közös tulajdonságokkal. Olvasd tovább, hogy megtudd, mit várhatsz az ötvenes férfiaktól, ha randevúra kerülne sor!

Nem fogod megváltoztatni

Az ötvenes férfiak már tudják, kik is ők és mit akarnak az élettől. És pont ezért szeretjük őket! Mármint szuper egy olyan férfival randizni, akinek van önbizalma, de ha nem egyformán képzelitek el a jövőt, ne reménykedj! Nem fog miattad leszokni a dohányzásról, és a napi rutinját sem borítja fel egykönnyen. Ezt tiszteletben kell tartanod! Tehát ha nem kompromisszum-kész a számodra fontos kérdésekben, inkább lépj tovább!

Nem játszadoznak

Amennyiben kedvel, a tudtodra adja. Az ötvenes férfiak ugyanis már kinőttek a piszkos játékokból és tiszta lapokkal játszanak. Elmondják világosan, mit is akarnak tőled, legyenek komolyak a szándékaik, vagy éppen csak egy alkalmi kapcsolatot keresnek. Így te is eldöntheted, azt kínálják-e, amire vágysz, mielőtt olyan randikba ölsz időt és energiát, amik nem vezetnek sehova.

Kissé ódivatúak

Már ismerik az okostelefonokat és a számítógépet, de nem feltétlenül rajonganak értük. Az ötvenes férfiak szívesebben küldenek virágot és nyitják ki neked az ajtót, minthogy szívecskés matricákat küldjenek messengeren. Tehát készülj fel, az udvarlási szokásaik inkább hagyományosnak mondhatók, ahhoz képest, amit a fiatalabb korosztályoknál látunk.

Értékelik az intelligenciát

ad

Egy randi oldal felmérései szerint a férfiak ahogy öregednek, úgy keresik egyre céltudatosabban az okos nőket. Az ötven feletti férfiak értékelik, ha partnerük tanult, saját karriert épített fel és anyagilag független.

Kerülik a drámát

50 körül már túl vagyunk nem egy romantikus és családi drámán. Az ötvenes férfiak azonban nem kedvelik a szappanoperákat. Nem kíváncsiak az exeddel való veszekedésekre, és arra sem, ahogy a nővéreddel órákon át telefonon beszélitek ki a sógornőtöket. Ők csak arra vágynak, hogy minden egyszerűen, dráma nélkül működjön.

Örülnek az elismerésnek

Az ötvenes férfiak, csakúgy, mint a nők, örülnek az elismerésnek. Értékesnek és fontosnak érzik magukat tőlük. Tehát ha legújabb kiszemelted tesz érted valamit, ne felejtsd el a tudtára adni, hogy észrevetted a törekvéseit és hálás vagy érte.

(D.R.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Akiknek a kor is jól áll – Legszexibb férfiak 50 felett

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>