Mit nem tolerál egy alfa-nő a párkapcsolatban?

Az alfa-nő kemény típus
Az alfa-nő kemény típus

Az alfa-nők azok a hölgyek, akik senkitől sem függnek. Képesek eltartani magukat, karrierépítők és magabiztos egyéniségek, nem szorulnak senki segítségére ahhoz, hogy jól menedzseljék az életüket. Nehéz szavakba önteni, kik is ők, hiszen nincs is annyi melléknév a szótárban, mellyel körül lehetne írni a jellemüket. Erős személyiségük miatt nem tolerálnak akármit a párkapcsolatban sem.

Tiszteletlenség

Mivel az alfa-nők tisztelik magukat és tisztában vannak az értékeikkel, egészen biztos lehetsz benne, hogy a partnerüktől is ugyanezt várják. Ha megalázod, semmibe veszed vagy lekicsinyled a teljesítményét, egészen biztosan bottal ütheted a nyomát.

Buta kifogások

Egy alfa-nő mindig elfogadja majd az őszinte bocsánatkérést, mindig értékelni fogja azt. Viszont ha hülye kifogásokkal jössz elő ahelyett, hogy az igazat mondanád és belátnád, hogy hibáztál, csak felbosszantod őt. Az alfa-nők nem hülyék, és nem is szeretik, ha annak nézik őket.

Kontroll

A függetlenség az alfa-nők egyik legfontosabb tulajdonsága, pont ezért kizárt, hogy irányítani tudd őket. Szabadságra van szükségük ahhoz, hogy igazán boldogok lehessenek, és ha ezt képtelen vagy nekik megadni, biztosan szakításra számíthatsz.

Megbízhatatlanság

ad

Egy alfa-nő nagyon fontosnak tartja az őszinteséget, a megbízhatóságot. Olyan partnerre van szüksége, aki megtartja a szavát, mindegy, hogy a körülmények épp mit kínálnak a számára. Ha nem tudod megtartani az ígéreteidet, ne is várj tartós kapcsolatot egy alfa-nővel.

Hűtlenség

Az alfa-nők mindennél többre tartják a hűséget. Lojális partnert keresnek, nem ismernek semmit, ami jó kifogás lenne a hűtlenségre. Bár az őszinteséggel még mindig jobban jársz, mintha buta kifogásokkal próbálnád átverni őket.

Ha nem támogatják

Egy alfa-nő vágyik a támogatásra. Olyan partnerre van szüksége, aki támogatja őt a céljai elérésében, az álmai beteljesítésében. Nem olyan ember kell neki, aki megmondja, mit csináljon, csupán olyan, aki mellette áll, amikor eldönti, mi a helyes lépés.

Manipuláció

Egy alfa-nő már méterekről kiszúrja, ha valaki manipulálni próbálja. Tudja, hogy mikor akarod átverni, mikor akarod érzelmileg zsarolni, úgyhogy nem éri meg próbálkoznod vele.

Érzelmi bántalmazás

Az alfa-nők intelligensek és okosak. Ha olyan helyzetben találják magukat, ahol sérülnek az érzéseik, nem állnak le veled konfrontálódni. Egy percet sem gondolkodnak azon, hogy vajon el kéne-e fogadniuk azt a bánásmódot, amiben részesülnek. Az alfa-nők erősek és tisztelik magukat, pont ezért inkább rögtön odébbállnak, mintsem megvárnák, hogy tönkre tegyék az önbecsülésüket.

(M.F.) A cikk forrása itt >>

Melyik agyféltekéd a domináns? Válassz a két arc közül!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>