Mit látsz meg először a képen? Teszt arról, mi rejlik benned!

Egy gyors teszt is hozzátesz az önismerethez
Egy gyors teszt is hozzátesz az önismerethez

Az e heti teszt segítségével újra a tudatalattink mélyére ásunk, hogy feltárjuk személyiségünk rejtett kincseit. Nincs más dolgod, mint a képre nézve eldönteni, mit látsz meg először.

mindactivist.com
mindactivist.com

Ha a fákat láttad meg először

Ha a fákat, vagy azok törzsét vetted észre először, minden bizonnyal extrovertált személyiség vagy. Udvarias teremtés vagy, de nem hagyod magadat kihasználni. Sok ember van körülötted, de tisztában vagy a barát és haver fogalmak különbségével, így csak pár emberre tekintesz igaz lelki társként magad körül. Bölcs ember vagy, gyakran elrejted a valódi érzéseidet a külvilág elől, bár kérdéses, hogy pont ez mennyire okos döntés. Nyitott vagy a lehetőségekre, ha valamibe belevágsz, azt biztosan sikerre is viszed.

Ha a gyökereket láttad meg először

Ha a gyökereket vetted észre először, nagy esély van rá, hogy introvertált személyiség vagy. Belátod a hibáidat és nyitott vagy a kritikára, örömmel állsz a fejlődés elébe. Első látásra átlagosnak hisznek az emberek, de ha lehetőségük adódik közel kerülni hozzád, rájönnek, hogy nagyon is különleges képességekkel rendelkezel. Fegyelmezett személyiség vagy, aki összeszedettsége miatt szinte garantáltan sikerre van ítélve. Az önbecsülésed sajnos sokszor alacsony, de hajlandó vagy dolgozni azon, hogy ez megváltozzon.

Ha az ajkat láttad meg először

Nyugodt és egyszerű teremtés vagy. Az átlagos életet részesíted előnyben, nem vágysz nagy dolgokra, az apróságokban is örömödet leled. Rugalmas ember vagy, gyakran folysz az árral. Nem vagy rosszindulatú, szinte mindig jó szándék vezérel. Nincs szükséged mások segítségére a problémáid megoldásához, hiába tűnik ez máshogy kívülről. Sokan adnak a véleményedre, így örömmel fordulnak hozzád segítségért.

ad

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Itt a nagy j-ly helyesírási teszt! Sikerül eltalálnod mind a 20-at?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>