Mit látsz a képen? Megmutatja, milyen a személyiséged!

Mit látsz a képen? Megmutatja, milyen a személyiséged

Nem is hinnéd mennyi mindent tudhatsz meg magadról egy izgalmas és alig pár perces személyiségteszt által! Tedd próbára: az egyetlen dolgod, hogy beazonosítod, mit látsz a képen! Annyit előre elárulunk, hogy többféle állatot is rejt az illusztráció és nincs rossz válasz. Ne próbálj csalni, először nézd meg a képet, és ha megvan a „te állatod”, olvass tovább!

Zsiráf

Ha az elsőként megpillantott állat a képen a zsiráf volt, olyan típusú ember vagy, aki egyszerűen él, ám nagyon gazdag lélekben. Két lábbal jársz a földön és szerényen élsz, a gondolataid mégis hajlamosak szárnyalni. Komoly céljaid vannak az életben, nagy magasságokba szeretnél eljutni. Tudod, hogy megvan benned, ami ehhez kell, mégis szerényen lépkedsz felfelé a létrán. Nem hagyod, hogy a kisstílű emberek negativitása utadba álljon, még velük szemben is méltósággal viselkedsz.

Oroszlán

Az oroszlánra esett először a pillantásod? Akkor jó eséllyel erős személyiség vagy, igazi dzsungel királya! Erős nő vagy, aki nem engedi, hogy bármi gátat szabjon céljainak. Az erőd nem is feltétlen fizikai vagy mentális alapon nyugszik, sokkal inkább a hitedben, hogy független és önálló tudsz lenni. Akik nem ismernek eléggé, talán nem tartják ezeket jó tulajdonságnak, ám a hozzád közel állók azt is tudják, hogy gyengéd szíved van és törődsz másokkal.

Teve

Ha a tevét szúrtad ki először, igazi túlélő vagy! Az evolúció során a tevék tökélyre fejlesztették a túlélést még a legzordabb körülmények között is, ez a képesség pedig benned is megvan. Keményen dolgozol és nem panaszkodsz. Az a típusú ember vagy, aki a legnagyobb vihart is mosollyal az arcán tűri. Bár életed során bőven akadhatnak nehézségek, a végén mindig te kerülsz ki győztesen.

Elefánt

ad

Számodra az elefánt volt a legkiugróbb állat a képen? Ez arra utal, hogy magabiztos személyiség vagy, pontosan meg vagy elégedve azzal, amid van. Nem húzod fel magad az élet apróságain, mindig a nagyobb képet látod és a végső célod tartod szem előtt. Viszont ha valaki megpróbál az utadba állni, kegyetlen is tudsz lenni. Akárcsak az elefánt, te sem felejtesz. Bár megbocsátasz azoknak, akik ártani akartak neked, de mélyen belül ott marad a kis tüske. Másrészről azok, akikben bízol, megismerhetik gyengéd és játékos oldalad is.

Disznó

Ha a bal felül rejtőző disznót láttad meg elsőként, éles eszű nő vagy, intellektuális éned a legerősebb. Bár néha kételkedsz magadban, nem hagyod, hogy mások mondják meg, mit és hogyan csinálj. Nem törődsz vele, hogy megfelelsz-e a szociális normáknak, sokkal inkább saját szabályaid szerint élsz. Az egyetlen dolog, amit nem tűrsz, az álszentség – és nem vagy rest megmondani az illetőnek a véleményed.

Ha a lóra fókuszáltál először, lélekben vad és szabad vagy. Mindennél többre becsülöd a függetlenséget, de szeretteidhez lojális és gyengéd vagy. Ha a számodra fontos értékekért kell kiállnod, nem ismersz határokat. Szabad szellemiséged mindig a célod felé hajt.

Medve

Jobb oldalt középen bújik meg a medve, rögtön észrevetted? Ezek szerint erős személyiséged van, hajlamos vagy önfejűnek lenni. Karizmatikus vagy, az emberek már elsőre látják rajtad a benned rejlő erőt. Kapcsolataidban konzisztens és stabil vagy, nem szereted a játszmákat és a drámázást. Az a kevés ember, akinek őszintén megnyílsz, melegszívű éned is megismerheti.

Kopó

A jobb felső sarokban levő kopóra esett a pillantásod? Akkor gyengéd és melegszívű vagy, aki számára a hűség a legfontosabb a világon. Feltétlenül szereted a számodra fontos embereket, szeretetedért cserébe pedig nem kérsz semmit, csak bizalmat. Nincs semmi a világon, amit ne tennél meg értük. Nem foglalkozol a felületes dolgokkal, boldogságod forrását az értékes kapcsolataidból nyered. De épp olyan erős is tudsz lenni, mint amilyen hűséges. Soha nem bocsátasz meg azoknak, akik elárulnak.

Mit gondolsz, passzol rád a leírás az alapján, hogy mit látsz a képen? Plusz feladatként vagy csupán az érdekesség kedvéért keresd meg a többi állatot is!

Az eredeti cikk és a kép forrása itt >>