Mit kezdjek a hajammal? Egyszerű, nyári frizura trükkök

Egy jó frizura öltöztet
Egy jó frizura öltöztet

Legyen rövid vagy hosszú, egy idő után unalmassá válhat a megszokott hajviseletünk. Azonban nem kell rögtön az olló után nyúlni, ha új frizura viseléséről álmodozunk! Íme, néhány trükk, hogyan turbózzák fel frizurájukat a sztárok ezen a nyáron! Te melyiket fogod kipróbálni?

Lófarok extrákkal

Az örök lófarok
Az örök lófarok

Blake Lively egy egyszerű, de annál mutatósabb trükköt vet be a vörös szőnyegen. A jól bevált magas lófarkat kiegészítőkkel díszíti. Így az ötperces frizura tökéletes megjelenést biztosít akkor is, ha elegánsabb környezetben vetnénk be.

Hajpánt hajfonatból

Mutatós hajpánt hajból
Mutatós hajpánt hajból

Tyra Banks ezen a nyáron a fonott hajpántra esküszik. Ahogy az előző, ez a frizura sem igényel hatalmas kézügyességet. Csak fonjunk le egy-egy tincset alulról, a hajunk két oldalán és emeljük át a fejünk fölött, az ellenkező oldalra. A fonatok végét rögzítsük a hajunk színével megegyező színű hullámcsatokkal.

Természetes hullámok

Ahogy a természet megadta
Ahogy a természet megadta

A nyár tökéletes alkalom, hogy megmutathasd hajad természetes szépségét. Hajmosás után hagyd magától megszáradni! Masszírozz egy kis hajhabot a frizurádba, így a hullámok tartósak maradnak a meleg ellenére is.

Csavart félcopf

Csak egy fél
Csak egy fél

Camila Cabellohoz hasonlóan te is elkészítheted a saját csavart félcopfod. Vegyél egy-egy vastagabb tincset az arcod két oldaláról, csavard meg, tűzd hátra, és már kész is a frizura!

Top knot

Ennél egyszerűbb trükk létezik még?
Ennél egyszerűbb trükk létezik még?

A top knot tulajdonképpen a legegyszerűbb nyári frizura, amit csak el lehet képzelni. Fogd fel kontyba a hajad a fejed tetejére és rögzítsd! Így a legnagyobb melegben is megkímélheted magad a hajad okozta extra hőségtől.

Oldalfonat

Látványos és szellős
Látványos és szellős

Nem csak szép keretet ad az arcnak, de az izzadságtól is megkímél egy szép oldalfonat. A választékodtól indíts el egy tincset francia fonásban, amíg a másik oldalon lévő füledhez nem érsz! Amennyiben nem vagy száz százalékosan biztos a fonási képességeidben, válaszd ketté a tincset és azokat tekerd egymásba! Amikor a füledhez érsz, a frizura rögzítéséhez használj két hullámcsatot, x alakzatban!

A királyi lófarok

Egyszerű elegancia
Egyszerű elegancia

Kate Middleton a klasszikus lófarkat teszi hihetetlenül elegánssá egy apró trükkel. A frizura titka, hogy a copf aljáról körbetekerünk egy tincset a hajgumi körül, majd hullámcsattal rögzítjük.

(D.R.)                                                                                          A cikk forrása itt >>

A haj is károsodik a tűző napon, így óvd meg!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>