Mit keresnek az 50 feletti férfiak egy nőben?

Az 50 feletti férfiak vágyai is átalakulnak
Az 50 feletti férfiak vágyai is átalakulnak

Sok mindenben változott a randizás a húszas éveid óta, de nem feltétlenül abban, amire számítottál. Igen, tényleg kicsit nehezebb 50 felett új emberekkel találkozni, de nem lehetetlen. Az 50 feletti férfiak is járnak bárokba, bulikba, de beléjük futhatsz közös barátok révén, sőt még az élelmiszer boltban is. Ami tényleg változik, az maga az ember. Az átélt élmények és tapasztalatok hatására már nem vagyunk ugyanazok, és az igényeink is mások. De mégis mit keresnek az 50 feletti férfiak egy nőben?

Ahhoz, hogy kiderítsük, mit keresnek az 50 feletti férfiak egy nőben, egy online randi alkalmazás felméréseit vettük górcső alá. Az oldal adatbázisa több mint hatszázezer profilt tartalmaz, harmincastól egészen az 50 feletti férfiak korosztályáig. A kutatás végeredménye nem meglepő: egyes preferenciák változnak a korral, azonban sok minden marad a régiben. Nézzük részletesen, milyen tulajdonságokat keresnek az 50 feletti férfiak egy nőben?

Kortól függetlenül a férfi humoros, őszinte nőre vágyik

A legfontosabb tulajdonságok, amelyeket a férfiak kortól függetlenül felsoroltak, a humor és az őszinteség. Ezek szerint minden férfi olyan társra vágyik, akivel jól szórakozhat, anélkül, hogy ezt tabuk vagy titkok árnyékolnák be.

Az 50 feletti férfiak igazi kapcsolatot keresnek

Fiatalabb társaikkal szemben az 50 feletti férfiak valódi kapcsolatra vágynak. Ez a harmadik legfontosabb tényező, amit egy nőben keresnek. Tehát, míg a harmincas, negyvenes korosztály nem is nagyon említi, addig az ötveneseknek kritérium a hosszú távú elköteleződés.

A korral egyre fontosabb, hogy szerető társat találjanak

A felmérésből egy másik érdekes tényre is fény derül. Ahogy a férfiak öregednek, úgy lesz egyre fontosabb nekik, hogy partnerük szeresse őket. A harmincasoknál a szerető társ csak a tizenegyedik helyen szerepel, az 50 feletti férfiak azonban már ötödikként említik, mint legfontosabb tulajdonságot.

Felértékelődik az intelligencia és a romantika

Csakúgy, mint a szeretet, az intelligencia és a romantika is hangsúlyt kap az 50 feletti férfiak esetében. Ennek az lehet az oka, hogy egyre inkább képesek értékelni a párjukat. Minőségi együttlétre és szeretetre vágynak az egyszerű és könnyű időtöltés helyett.

Az idősebb férfiak aktív partnerre vágynak

Az 50 feletti férfiak említették leggyakrabban, hogy aktív társat szeretnének. Ez is remekül példázza, hogy nem áll meg az élet 50 felett! Rengeteg program és élmény vár még mindenkire, aki nem fél utánajárni. A férfiak pedig pontosan ehhez keresnek partnert.

(D.R.)  A cikk forrása itt >>

Megfejtettük, miért megy nehezen az ismerkedés 50 felett

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>