Mit esznek a férfiak az idősebb nőkön?

Miért vonzóak az idősebb nők a férfiak számára?

Bár sokan még mindig furcsán tekintenek a párokra, ahol a nő az idősebb, rengeteg példát ismerünk rá, ahol bizony bejött a képlet. De miért olyan vonzóak az idősebb nők a férfiak számára, és mit várhatsz te egy kapcsolattól, ahol nagyobb korkülönbség van a javadra? Cikkünkből megtudod.

Mit tudnak az idősebb nők, ami olyan vonzó a férfiak számára?

Magabiztosság. 50 felett már megbékéltél önmagaddal. Mostanra már pontosan tudod, mit vársz az élettől és egy kapcsolatból. Ez a fajta magabiztosság pedig sok pasi számára többet ér, mint hinnéd!

Érzelmi érettség. Az idősebb nők már nem játszanak játszmákat egy kapcsolatban, nem rendeznek jelenetet. Ez pedig több mint vonzó az olyan férfiak számára, akik stabilitásra vágynak a drámakirálynők után.

Élettapasztalat. Rengeteg fiatal férfi tart ott az életében, hogy próbálja kitalálni, ki is ő. Egy hasonlóan zöldfülű nő mellett már ketten lesznek ugyanebben a cipőben, ám egy idősebb, tapasztalt nő igazán motiválóan hathat rájuk. Sokan ezt úgy jelzik, hogy anyafigurát keresnek maguk mellé, pedig ez egyáltalán nem igaz – sokkal inkább egy mentort, egy megbízható társat látnak benned.

Anyagi függetlenség. Sajnos még mindig olyan világban élünk, ahol a férfiak többet keresnek, mint a nők. Így ha egy pasi a saját korosztályában keres párt, az feltehetően kevesebbet fog keresni, mint ő maga. Azonban a sokéves tapasztalatodnak köszönhetően a fizetés is emelkedik, ezért olyan anyagi függetlenséget tudhatsz magadénak, ami a férfiak számára vonzó lehet.

A sztárvilágban is gyakori, hogy idősebb nők hódítják meg a legszexibb férfiakat

Mi a közös Hugh Jackmanben, Chris Hemsworthben és Jason Momoában? Azon kívül, hogy sármosak és nők milliói vannak oda értük, mindhármukat idősebb nők csavarták az ujjaik köré. Elsa Pataky egészen konkrétan a köztük lévő 7 éves korkülönbségnek tudja be, hogy olyan boldog a házasságuk.

Nézzük a másik oldalára: miért jó neked egy fiatalabb pasi?

Ha próbálkoztál már társkereső oldalakkal, pontosan tudod, hogy az ötvenes férfiak jelentős részétől már hiába vágysz mozgalmas programokra, szenvedélyre. Egy fiatalabb férfival azonban új kalandokat élhetsz át, magad is megfiatalodhatsz.

Arról nem is beszélve, hogy biztosan jót tesz az egodnak, hogy a nálad évekkel fiatalabb párod téged talál vonzónak a saját korosztályával szemben.

Mi azt mondjuk, hogy ne foglalkozz a társadalmilag megszokott normákkal, sem mások véleményével, vágj bele!

Miért randiznak érett nők fiatalabb férfiakkal?

Az eredeti cikk forrása: WomenWorking, kiemelt kép forrása: Gazettereview