Mit árul el rólad a kedvenc ülő pozitúrád?

Melyik pozitúra a tiéd az öt közül?
Melyik pozitúra a tiéd az öt közül?

Tudtad, hogy a testbeszéd rengeteget árulkodik a személyiségről? Tudat alatt többet mutatunk magunkból, mint gondolnánk. Most megnézheted, melyik ülő pozitúra milyen jellemre utal.

1. pozitúra

Ha ez számodra a legtermészetesebb ülő pozitúra, minden bizonnyal egy végtelenül nyitott személyiség vagy, akivel mindenki könnyen szót ért. Életed során megtanultad, hogy mit jelent a kiszámíthatatlanság, a megjósolhatatlanság. Viszont ahelyett, hogy a jövőn aggódnál, hagyod, hogy a dolgok a saját medrükben folyjanak és történjenek. Különösen független személyiség vagy, hiába vagy nyitott, az emberek a valódi bizalmadat csak idővel és kemény munkával nyerhetik el.

2. pozitúra

Energikus személyiség vagy, aki könnyen izgalomba jön a legapróbb dolgoktól is. Pozitív kisugárzásoddal az ember legszürkébb hétköznapjait is képes vagy feldobni. Mivel rengeteg minden érdekel, gyakran össze-vissza ugrálsz és elveszíted a fókuszt az igazán fontos dolgok felett. Képtelen vagy túl sokáig egy valamire koncentrálni, pont emiatt kismillió hobbid és érdeklődési köröd van. Könnyen lehet, hogy volt már olyan kapcsolatod, ahol a partnered azt érezte, hogy nem szenteltél neki elég időt. Olyannal kell lenned, aki megérti és elfogadja az aktív személyiségedet.

3. pozitúra

Perfekcionista ember vagy, vagyis állandó tökéletességre törekszel. Sose késel, minden határidőt betartasz, kiváló szervező képességeid vannak. Az intelligenciád messziről sugárzik. Az emberek mindig számíthatnak rád, a párkapcsolataid is ettől igazán sikeresek. Sosem szegsz meg ígéreteket, őszintén hiszel a bizalom erejében.

4. pozitúra

ad

Imádsz utazni és kalandokba bonyolódni, az új helyek és új emberek a szenvedélyed. Viszont a barátaid számára mindig ott vagy, ha szükségük van rád, szabadszelleműséged nem megy az emberi kapcsolataid rovására. Nagyon figyelmes vagy, amikor mások érzéseiről van szó, az emberek szeretik a te válladon kisírni magukat. Ha vágysz valamire, bármit megteszel érte, hogy megszerezd. A párkapcsolataidban is odaadó vagy, akármeddig hajlandó vagy elmenni valakiért, aki fontos számodra.

5. pozitúra

Ambiciózus, szenvedélyes és célorientált személyiség vagy, ez nem is kérdés. Nem az a típus vagy, aki az újévi fogadalmait már az első nap megszegi, egész évben észben tartod, hogy miket szeretnél elérni. Az álmaidért akármeddig hajlandó vagy elmenni. Valóban sikerre szomjazol, ez viszont nem jelenti azt, hogy a szeretteidre nem fordítasz elég időt, pedig lehet, hogy sokan ezzel vádolnak téged. A hozzád való partner az első számú rajongód, motivátorod és támogatód, mindig megérti, ha elfoglaltságaid akadnak.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Mit látsz meg először a képen? Teszt arról, mi rejlik benned!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>