Mit árul el rólad a kedvenc parfümöd?

A kedvenc parfüm elárulja viselőjét
A kedvenc parfüm elárulja viselőjét

A hozzánk illő parfüm megtalálása nem egyszerű feladat. A parfüm ugyanis nem csak egy egyszerű kozmetikum, hanem személyiségünk szerves része. Körülleng minket, védjegyként hagyva nyomot ruháinkon, lakásunkban és autónkban is. Most eláruljuk, melyik parfüm mit mond el viselőjéről, így akár egy szippantással is eldöntheted, kivel állsz szemben.

Citrusos irányítás

A citrusos parfüm a született vezetők választása. Azoké, akik határozottak, ambiciózusak és nem riadnak vissza a kihívásoktól. A munkában és a magánéletben egyaránt igazi ragadozók, céljuk eléréséért bármire képesek. Csak nehogy túl keserű legyen az a citrus, ha valami mégse jönne össze!

Az átgondolt rózsa

Azok, akik a rózsa illatú parfüm mellett teszik le a voksukat, megfontolt, empatikus személyek. Döntéseik meghozatalát alaposan átgondolják, nem cselekednek hirtelen felindulásból. Ennek köszönhetően életüket ügyesen szervezik, ritkán érzik úgy, hogy valamit megbántak volna.

Levendula a barátságért

A levendula parfüm viselői szociális lények, igazi csapatjátékosok. Könnyen alakítanak ki új barátságokat és odafigyelnek a régiek ápolására. Ők azok, akik egy szülinapról sem feledkeznek meg, és akikre mindig számíthatsz, ha egy vállra van szükséged, amin kisírhatod magad.

A bevállalós vanília

A vanília illatú parfüm gazdái mind extrovertált egyének, akik tele vannak energiával és szomjaznak a vidámságra. Egy lehetőséget sem hagynának ki a bulizásra, a tánc és az ismerkedés a mindenük. Hétvégén ne is keresd őket otthon, hiszen úgyis a városban nyüzsögnek valahol.

A maximalista szantálfa

A szantálfa parfüm a perfekcionisták választása. Azoké, akik önmaguk legnagyobb kritikusai és csakis a tökéletest fogadják el eredményként. Sportolókra, akadémikusokra jellemző, leggyakrabban folyamatos bizonyítási vágy rejlik a szantálfa parfüm felhője mögött.

A negatív gyümölcsös

Azt hinnénk, a vidám és édes eper illat vagy a trópusi gyümölcsök zamata energikus, boldog személyiséget takar. Ezzel ellentétben a gyümölcsös parfüm valójában a pesszimista, szarkasztikus személyek ismertető illata. Amennyiben magadra ismersz, itt az ideje, hogy átgondold viselkedésed! Az attitűdöd ugyanis fárasztó lehet a környezetednek. Így könnyen egyedül találhatod magad, ha nem változtatsz.

A stílusos kókusz

A kókuszos parfüm imádói gyakran egy lépéssel a divat előtt járnak. Kifinomult ízlésük van, amit szeretnek is kimutatni öltözködésükkel, viselkedésükkel. A stílusérzékük kitűnő, nyugodtan kérj tőlük öltözködési tanácsokat, vagy csak próbálj meg egy-egy trükköt ellesni tőlük! A kritikára azonban rettenetesen érzékenyek, vigyázz, mit mondasz nekik!

(D.R.)  A cikk forrása itt >>

A parfüm használatakor is hibázhatsz! Ezekre figyelj oda!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>