Mit árul el rólad a kedvenc borod?

Egy jellegzetes bor leírja rajongója személyiségét is
Egy jellegzetes bor leírja rajongója személyiségét is

Tudtad, hogy már egy kedvenc bor is sokat elárul rólad? Bizony, és erről egy érdekes személyiségteszt is készült, amely a kedvenc italod alapján megállapításokat tesz rólad. A vöröset szereted vagy a fehéret? Válaszaid sok mindent elárulnak rólad. Persze kezeljük a megállapításokat kellő fantáziával!

Chardonnay

A Chardonnay ivók hihetetlenül szorgalmas emberek. Szeretnek szocializálódni, ismerkedni és társalogni. Személyiségük ugyan kicsit pimasznak mondható.

Pinot noir

Magabiztos individualisták, intelligens, céltudatos emberek itala ez a vörösbor.

Sauvignon blanc

A Sauvignon blanc imádói nem kevés energiát fektetnek munkájukba. A dolgos hétköznapok végén szívesen nyúlnak a borospohárhoz, hogy kikapcsolódjanak a leghíresebb fehérborral. Kedvelői komoly személyiséggel rendelkeznek, csak szűk baráti körben eresztik el a hajukat.

Malbec

Kedvelői okosak és ambiciózusak. Kreatív és empatikus személyiség társul azokhoz, akik ezt a bort fogyasztják a legszívesebben.

Szürkebarát

Pontosan tudják, mit szeretnek és mit nem, magabiztosságuk irigylésre méltó. Szellemességük megkérdőjelezhetetlen.

Cabarnet sauvignon

Intelligencia, érzékiség, realitás társul kedvelőihez. Minden ember álma egy Cabarnet sauvignon imádó társ, hiszen ők köztudottan híresek hűségükről.

Prosecco

Kedvelői éjszakai pillangók, akik életben tartják a legrosszabbnak kinéző bulikat is. Mindenkivel jó viszonyt ápolnak, övék a középpont.

Rosé

Szeretnek kitűnni, nem szívesen követik a tömeget. Se nem vörös, se nem fehér pártolók, inkább kialakítják saját stílusukat.

És ha nem bor, hanem egyenesen pezsgő?

A pezsgő ivók bizony nem vetik meg a szórakozást. Kedves, nagylelkű jellem társul kedvelőihez. Szeretik a pörgést, minden társaság szerencsésnek tudhatja magát, akik körében van legalább egy pezsgő kedvelő.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Öt tévhit a pezsgőről

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>