Miről beszéljek neki az első találkozáskor? Léteznek első randi témák?

Az első randi témák neked is segíthetnek
Az első randi témák neked is segíthetnek

Először vagytok kettesben. Mindketten tudjátok, mi a tét, és izgatottan várjátok a végkifejletet. Azonban az idegesség és a félénkség kínos csendhez vezethet. Ilyenkor jó, ha van a tarsolyodban egy összeállítás, milyen első randi témák alkalmasak a jég megtörésére. Íme, egy lista arról, mitől indul be a beszélgetés!

Valld be, hogy ideges vagy!

Amennyiben partnered nem hivatásszerű nőcsábász, nagy eséllyel ő is ideges az első találkozó előtt. Így hát az első randi témák egyike nyugodtan lehet érzéseid leleplezése. Mármint elmondhatod, hogy kicsit izgulsz, így a másik is megkönnyebbül.

Tegyél fel kérdéseket!

Egy jó beszélgetés olyan, mint egy tenisz meccs. Egymásnak adogatjátok a labdát, mindketten meséltek magatokról és kérdeztek a másiktól. Amennyiben az első randi témák csak és kizárólag rólad szólnak, azt az érzést kelted, hogy nem érdekel a randi partnered vagy éppenséggel rettenetesen öntelt vagy.

Mi a kedvenc…?

Mindenki szeret beszélni a kedvenceiről. Így hát az első randi témák tuti befutója lehet a kedvenc hobbi, zene, utazás vagy étel. Amik köré pedig számtalan anekdota társul, így adja magát a beszélgetés folytatása.

Ne áss túl mélyre!

ad

Szuper, ha már néhány óra beszélgetés után megnyílhattok egymásnak, de tarts egy kis távolságot! Nem kell, hogy az első randi témák egy pszichológussal való terápiás kezelésnek is beilljenek. Kapargathatod a felszínt, de ne akard rögtön a legmélyebb titkait is tudni, és te se zúdítsd rá az elmúlt 50 éved traumáit!

A munkára legyél kíváncsi, ne a fizetésre!

Az első randi témák elmaradhatatlan eleme a munka kitárgyalása. Azonban azon kívül, hogy mit csinál pontosan és szereti-e, ne legyél többre kíváncsi. Arról kérdezgetni valakit, hogy mennyit keres, milyen kocsija van, rettentően felszínes és pénzhajhász látszatot kelt.

Az exről csak mértékkel!

Most a ti kettőtök jövője áll vagy bukik. A múltbéli kapcsolatok nem éppen első randi témák. Hiszen nem szívesen hallgatjuk, hogy a másik mennyire szerelmes volt valaki másba. Persze mindenkinek van múltja, amit meg is oszthattok egymással – idővel. Egyelőre azonban élvezzétek a pillanatot és koncentráljatok egymásra!

(D.R.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

8 kérdés, amit már az első randin fel kell tenned

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>