Minden, amit az 50 feletti randevúzásról tudni szeretnél

Az 50 felett randevúzás egyik merész pillanata
Az 50 felett randevúzás egyik merész pillanata

Szívünkön viseljük az 50 feletti szingli nők sorsát, így nem egyszer hozakodtunk elő tartalommal a randevúzás témakörében sem. Most egy kalap alá szedtük az elmúlt hónapok legfontosabb cikkeit.

A testbeszéd olvasása kulcsfontosságú, ha egy idegen embert szeretnénk jobban megismerni. Nem csak a másik jeleire kell koncentrálnunk, de arra is érdemes odafigyelnünk, mi mit sugallunk kifelé. Cikkünkben összeszedtük, melyik testrészünknél mire kell összpontosítanunk.

A megfelelő testbeszéd az 50 fölötti randevú titka

Mire kell számítanunk egyáltalán, ha újra rávesszük magunkat, hogy randevúzni kezdjünk? Milyenek a férfiak 50 felett, és hogyan viszonyulnak hozzánk, középkorú nőkhöz? A jó hír: az ötvenes férfiak közül nem mind magányos farkas vagy szoknyapecér, aki még facér.

Mit várhatsz az egyedülálló, ötvenes férfiak táborától?

A 21. században már-már megkerülhetetlenek az internetes portálok, ha ismerkedésre kerül a sor. Nem kell tartani tőle, ésszel használva az ismerkedős alkalmazások nagy segítségünkre lehetnek. Egyik cikkünkben a jó kép kiválasztásához adtunk tippeket.

Milyen képeket töltsünk fel magunkról az internetes ismerkedéshez?

Az ismerkedés árnyoldalaiba is belelestünk. Olykor a sok balul elsült randevú magányosabbá tesz minket, mintha senkivel sem találkoztunk volna. Őszinte és elgondolkodtató cikk született a témában, mindenképpen megéri elolvasni, ha túl vagy már pár kellemetlen estén.

Az ismerkedés olykor a magánynál is rosszabb

Egy-két tipp jól jöhet, hogy a randevúk 50 felett is sikeresen végződjenek. Összegyűjtöttük a legfontosabb instrukciókat, hogy a randevúzás ne torkolljon katasztrófába.

Aranyszabályok, hogy az ismerkedés 50 fölött is sikeres legyen

Van pár téma, amiket nem árt már az első randevún elővenni, hiszen könnyen kiderülhet, hogy felesleges másodikat is megbeszélni. Léteznek olyan válóokok, melyek már ideje korán kiszűrhetőek.

8 kérdés, amit már az első randin fel kell tenned

(M.F.)

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>