Minden, amit a swinger klub titkairól tudni érdemes

Egy swinger klub csupa izgalom
Egy swinger klub csupa izgalom

A swinger klub falai közt igazi életstílusra lelhetsz, de nem való mindenkinek az, ami ott vár. Megéri tájékozódni az interneten, mielőtt ellátogatunk egy ilyen bulira. Legtöbben párban érkeznek, de akadnak olyanok is, akik egymaguk vetik bele magukat a swinger éjszakába. Lássuk a legfontosabb jó tanácsokat!

Közös nevező

Ha a barátoddal vagy a pároddal együtt látogattok el egy ilyen klubba, nem árt lefixálnotok a szabályokat előtte. Meddig mehettek el? Együtt kell maradnotok egész idő alatt? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket egytől egyig sorra kell vennetek a swinger klub aktuális eseménye előtt. Mindenképpen le kell tisztáznotok, hogy ugyanazzal a céllal mentek-e.

A szabályok változhatnak

Ha meghoztátok a szabályokat és lefixáltátok, hogy a csók és a közösülés közötti skálán mi megengedett és mi nem az, legyetek tisztában azzal, hogy a szabályok menet közben könnyen megváltozhatnak. Ha egyedül mész a klubba, lehet, hogy szívesebben mész tovább is – és ez nem is baj. A szabályok rugalmasak, hiszen egy swinger klub elsősorban az élvezetek szabadságáról szól.

Extrovertáltaké a siker

Egy swinger klubban bizony mindenki szociális teremtés, így neked is annak kell lenned. Ha zárkózottabb jellem vagy, nem biztos, hogy egy swinger klub neked való hely. Légy nyitott az ismerkedésre, és hidd el, mindenki kedvesen fogad majd!

Korán érkezz!

Nem valami kényelmes józanon beesni egy olyan társaságba, ahol már mindenki kellemesen ittas állapotban van, ahol már lángra kaptak a vágyak. Megéri előbb érkezni, társalogni, meginni pár italt a bárpultnál, és a társasággal közös időzítésben „elszabadulni”.

Ne igyál túl sokat!

Ne hagyd, hogy elszaladjon veled a ló! Végig észnél kell lenned, hogy ne tégy olyat, amit másnap esetleg megbánhatsz. Persze az oldottsághoz nem árt néhány pohárka, de ne veszítsd el magadat és a józan gondolkodásodat!

Ne legyenek túl magasak az elvárásaid!

Nem szabad túl magasra tenni a lécet. Ne higgyétek, hogy egy bulitól teljesen megváltozik majd minden, hogy a szexuális életetek rögtön felrázódik. Az első alkalom még inkább a meglepettségről és a ledöbbenésről szól, el kell menni pár bulira, mire annyira fel tudtok oldódni, hogy igazán élvezni is tudjátok.

Előbb nézelődj, utána dönts!

Persze az interneten utánajárhatsz, milyen egy swinger klub, de valójában csak akkor ismered meg a valódi arcát, ha ellátogatsz egybe. Nem kell azonnal orgiákba bonyolódnod, menj el, épülj be, és ha gondolod, „cselekedni” csak a következő alkalommal menj vissza, miután nagyjából eldöntötted, hogyan is teljesedhetsz ki egy ilyen klubban.

Kommunikáljatok!

Sose felejtsétek el megbeszélni a tapasztalataitokat a pároddal! Másnap meséljétek el egymásnak, mi tetszett, mi nem tetszett, mi működött, mi nem működött! A kommunikáció segítségével a következő alkalmakat csak még élvezetesebbé tehetitek.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Mire jó a szex?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>