Minden, amit 50 felett tudni akarsz a szexről

A szex 50 felett még mindig fontos nekünk
A szex 50 felett még mindig fontos nekünk

Tagadhatnánk, de minek tegyük, bizony a szex 50 felett is foglalkoztat minket. Az elmúlt hónapokban sokszor írtunk a témában, most pedig egy helyre gereblyéztük össze a legfontosabb tartalmainkat.

Íme, egy helyen minden, amit 50 felett a szexről tudnod kell!

Mire jó?

Mire jó a szex?

Ha esetleg elfelejtetted volna, mire is jó az ágytorna, egy cikken belül 8 szokatlan előnyről is írtunk. Tudtad például, hogy csökkenti a gyomorfekély kockázatát vagy hogy fejleszti a memóriát? A szex 50 felett is jót tesz velünk, cikkünk bizonyítja, hogy semmiképp sem szabad száműzünk az életünkből.

Mit tegyek?

Segítség, nincs orgazmusom!

Az orgazmus hiánya fiatalon és érett korban egyaránt egy olyan probléma, amivel törődni kell. Nem elég duzzogva vállat vonni, ami jár, az jár!

Ezt például tudtad?

10 dolog, amit nem tudtál a női orgazmusról

50 felett is akadnak olyan dolgok, amikről halványlila sejtésünk sem volt ezidáig. A női orgazmus kapcsán is van még mit felfedezni, cikkünkben 10 meglepő információról írtunk.

A segédeszköz se árt

Olajozzuk, ahol szükséges, éljen soká a síkosító!

Érthető, ha 50 felett már nem olyan olajozott a gépezet, mint fiatalon. Semmi szégyellni- vagy keseregni való sincsen ezen, egyszerűen csak kézbe kell venni az irányítást. Cikkünkben a síkosítók forradalmáról írtunk.

Hogy állsz a játékokkal?

A szexjátékok segíthetnek feldobni az intim perceket

A szexjátékokban az a legjobb, hogy minden felnőtt játszhat velük, és senki sem nevezi őket gyerekesnek, amiért használják őket. Te gondoltál már rá, hogy megfűszerezd a házasságodat? Itt a remek alkalom!

Egy kis kalandozás másfelé

A tantrikus szex visszahozza a tüzet a házasságodba

A tantrikus szexről is írtunk nektek, ami képes a leglaposabb házasságokat is újra szenvedélyessé varázsolni. Már olvasni is kellemes róla, hát ha még bele is vetjük magunkat a sűrűjébe!

A mi filmünk!

Egy film rólunk és nekünk: Könyvklub, avagy az alkony 50 árnyalata

Ha cikkeink nem kínálnak elegendő választ a szexszel kapcsolatos kérdésekre, ez a film egészen biztosan ad majd. Rég készült már ilyen remek film a korosztályunknak, mely ennyire pozitív és vidám oldalról mutatja be az 50 felettiek világát.

(M.F.)

Az 50 feletti nők öt leggyakoribb, szexszel kapcsolatos félelme

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>