Milyen pasi illik hozzám? – Ezt keresd a pasiban 50 felett

Milyen pasi illik hozzám 50 felett?

Kezdjük azzal, hogy mi is belátjuk: ötven felett már nem kérdezgeted magadtól, hogy “milyen pasi illik hozzám?”, vagy legalábbis nem úgy teszed azt, ahogyan fiatalkorodban kerested a Nagy Őt. Mostanra van egy egészen konkrét kép a fejedben mindazon férfi tulajdonságokról, amiket keresel egy férfiban – hát még azokról, amiket a legkevésbé sem szeretnél. Fontossá válhatnak viszont olyan szempontok, amikre korábban nem gondoltál, hiszen akkor nem voltak aktuálisak. Ezeket vegyük most sorra:

Milyen pasi illik hozzám tehát 50 felett racionálisan átgondolva?

…hangzik pontosabban a kérdés. A következő szempontokat érdemes megfontolnod, mielőtt beleveted magad a randizásba.

A külső és a belső

Rengeteg férfi van, aki a korral csak még sármosabb lesz, de azért azzal mind egyetérthetünk, hogy viszonylag kevés Brad Pitt keresi a párját a hazai online társkereső oldalakon. Nem is ringatjuk magunkat ilyen álmokba, már sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak az értékes belső tulajdonságok, mint a humor, a megbízhatóság, az intelligencia, az értékrend. Ez persze nem jelenti, hogy ne szeretnénk egy 50 felett is fitt, ápolt, jó megjelenésű párt.

Korábbi cikkünkben azt tárgyaltuk, hogy milyen is a tökéletes férfi, most is csak magunkat ismételnénk, inkább olvasd el:

Ilyen az igazi férfi – Mire vágynak valójában a nők?

A nagy gyerekkérdés

A férfiak (és egyébként is az emberek) jelentős részének már van legalább egy gyermeke 50 éves kora felett. Ha tehát ilyen korú pasit keresel, jó eséllyel számíthatsz rá, hogy majd megismerkedsz a gyerekeivel is. Annyiból szerencsés a helyzet, hogy feltehetően már ők is nagykorúak, ezért nem kell attól félned, hogyan és mennyire legyél a mostohaanyjuk.

Mégis egyszerűbb lehet, ha ez az egész kimarad. Bizony, van az úgy, hogy jó pont, ha a pasinak nincs gyereke, annyival is kevesebb problémaforrás lehet a későbbiekben.

A karrier

Ebben a korban két lehetőség áll fenn: vagy már felépítette a karrierjét vagy nem karrierista típus. Annak azonban már nincs itt az ideje, amikor minden gondolata a munkája körül forog, kapcsolatai elé helyezve azt. Olyan férfit keresel, aki rád szenteli az idejét, akivel lehet tervezni.

A korkülönbség

Az 50 feletti társkeresés sok szempontból ad szabadságot, tipikusan ilyen az ideális korkülönbség kérdése is. A nálad fiatalabb pasik is érettek, de az sem baj, ha idősebb néhány évvel, hiszen feltehetően már nem szeretnél családot alapítani vele. Hiába a nagyobb korkülönbség, nem kell attól tartanod, hogy életetek másik fázisában vagytok, amire rámehet a kapcsolat. Ez nagyban megkönnyíti a dolgot, egyszerűen ne foglalkozz a korral – sem a tiéddel, sem az övével.

A mocskos anyagiak

Szándékosan a végére hagytuk, hiszen megosztó téma, de nem mehetünk el mellette szó nélkül. Egy percig sem gondoljuk, hogy az alapján kellene pasit keresned, hogy mennyi pénze van, sőt! Ám azért azt be kell vallanunk őszintén, hogy egy normális életszínvonalra és az anyagi függetlenségre mind vágyunk.

Nem kérünk sokat, csak egy olyan pasit, aki tudja fizetni a saját számláit, a hónap végén is kijön a fizetéséből, esetleg van egy saját otthona. Ezen felül minden más már csak plusz, de olyan kapcsolatba nem szívesen megyünk bele, ahol a végén nekünk kell eltartani újdonsült párunkat.

Mit esznek a férfiak az idősebb nőkön?

Kiemelt kép forrása: Freepik