Milyen képeket töltsünk fel magunkról az internetes ismerkedéshez?

Az internetes ismerkedés ma már természetes
Az internetes ismerkedés ma már természetes

Az internetes ismerkedés ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend, semmi okunk sincs szégyenkezni, ha online próbálunk rátalálni a nagy Ő-re. A megfelelő profil összeállítása viszont igényel némi munkát, legtöbbet a képeink nyomják a latba. A férfiak vizuális típusok, a képek alapján ítélnek, nem érdekli őket, hogy mit írsz magadról a profilodban, elsőre legalábbis biztosan nem. Tippjeink segíthetnek, hogy megfelelő profilképet válassz magadról. Lássunk pár aranyszabályt!

Ne mutass magadból túl sokat!

Ne viselj olyan ruhákat, amik mindent megmutatnak! Hagyni kell egy kis izgalmat és rejtélyt, nem kell, hogy a jövőbeli randipartnereink mindent tudjanak a testünkről, még mielőtt kiérdemelnék, hogy fedetlenül lássák azt.

Látszódj a képeken!

Ha olyan képeket posztolsz magadról, amiken még nagyítóval is alig-alig látszódsz, a férfiak nem fognak keresni. Nem akarnak kockáztatni, szeretnék előre tudni, hogy kivel mennek el randevúzni.

Ne a barátaiddal légy a képen!

Zavaró lehet, amikor nem tudjuk eldönteni, kivel is beszélgetünk egy fotóról. A csoportképeket kerülni kell, persze egy-egy baráti társaságos kép belefér, ha mellette van rólad 2-3 portré is.

Ne posztolj férfiakkal!

Nem jó, ha férfiakkal együtt szerepelsz egy képen. Mindegy, hogy a fiadról vagy a testvéredről van-e szó, nem mindenkinek esik majd le a tantusz. Rontod az internetes ismerkedés esélyeit, ha férfiakkal készült közös fotókat töltesz fel magadról.

Ne posztolj depresszív hatást keltő képeket!

Most biztosan azon agyalsz, mégis ki csinál ilyet? Meglepő lehet, de sokan osztanak meg olyan fotókat, amin szomorúak, idegesek vagy dühösek. Fontos, hogy pozitív kisugárzás áradjon a képeidről.

Hagyd a szelfiket!

A fürdőszobában készülő tükrös szelfik már rég kimentek a divatból, bár ha engem kérdezel, soha nem is voltak divatosak. Inkább szánj időt egy rendes kép elkészítésére, kérd meg egy barátodat, hogy készítsen rólad pár jó fotót!

Mosolyogj!

A férfiak imádják a vidám, erős nőket. Egy mosoly azonnali szimpátiát kelt, az első benyomás a pozitív kisugárzás miatt lehet igazán maradandó.

Aktuális képeket válassz!

Ne a ballagási tablófotóddal próbáld meg lenyűgözni a férfiakat! Hidd el, minél inkább úgy nézel ki a képeken, mint élőben is, annál garantáltabb az első randevú sikere. A férfiak nem repesnek a hazugságokért.

(M.F.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Gyakorlati tanácsok az internetes pasizáshoz, avagy fény az alagút végén

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>