Mikor talál ránk, 50-esekre a szerelem?

A nagy Ő 50 felett is megérkezhet
A nagy Ő 50 felett is megérkezhet

A nagy Ő 50 felett sokunk szerint már nem jön el, hajlamosak vagyunk lemondani az érkezéséről. Túl pár szakításon, váláson és több évnyi egyedülléten sokan nem biztosak abban, hogy az élet még tartogat számukra lelki társat. Pedig nagyon is tartogat, csak több mindennek is passzolnia kell, mire rájuk talál. Lássuk, mikor jön el a megfelelő pillanat a megfelelő ember érkezéséhez!

A nagy Ő akkor érkezik, amikor már jóban vagy magaddal

A nagy Ő nem érkezik meg addig, amíg nem tanultad meg szeretni magadat. Amint képes vagy egyedül is teljes életet élni, készen állsz rá, hogy egy értékes ember csöppenjen az életedbe, hidd el, bele is csöppen. De amíg önbizalomhiánytól szenvedve tengsz az éterben és önmagadat keresgéled, nagy Ő-re biztosan nem találsz. Nem baj, ha nem állsz még készen, ha dolgoznod kell még magadon! Légy saját magad prioritása, és idővel készen állsz majd rá, hogy a szerelem is megtaláljon.

A nagy Ő akkor érkezik, ha méregtelenítetted az életedet

Hülye lenne a nagy Ő olyan párkapcsolatba érkezni, melyet még bemocskolnak az exek, a volt férjek, a múltbéli sérelmek és a rossz hatást gyakorló emberek. Méregteleníteni kell a kapcsolatainkat, és elengedni mindenkit, aki negatívan befolyásol bennünket. Legyenek ezek barátok, férjek vagy kollégák, a mérgező emberi kapcsolatok nem érdemesek az ápolásra. Helyet kell szorítani a támogató embernek, például pont a nagy Ő-nek.

A nagy Ő akkor érkezik, ha elengedted a múltad

Egy nagy Ő sem kíván harmadik fél lenni a múlt oldalán és melletted. Mindannyian sérülünk, mindannyian megbántódunk, kismillió fájdalom ér minket az évek során, 50 felett viszont már el kell engedni a múlt okozta sérelmeket. Ideje leállni a sebnyalogatással, és pozitívan, motiváltan a jövőbe tekinteni. A nagy Ő egyébként sem azért érkezik, hogy felmosson minket a padlóról, onnan sajnos magunkat kell felszednünk. Ha túllendülünk a múlton, helyet adunk valami újnak, valami szebbnek, helyet a jövőnek.

A nagy Ő akkor érkezik, ha ő is készen áll

ad

Nem szabad megfeledkezni róla, hogy a szerelem bizony csak oda-vissza működik, csak kölcsönös viszonzás mellett képes beteljesülni. Lehet, hogy amikor te készen állsz, a másik fél még nem. Hidd el, a sors mindig mindent pontosan úgy időzít, ahogyan annak lennie kell. Ha valaki nem áll rád készen most, ő valószínűleg soha nem is fog. Ne olyanokba lásd bele a nagy Ő-t, akik nem megfelelőek számodra!

Mihályi Fruzsina

Nem létezik a nagy Ő

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>