Miket tesz egy nő, akit már túl sokszor ért sérelem?

A csalódások és a sérelem okozta fájdalom képes minket lebénítani
A csalódások és a sérelem okozta fájdalom képes minket lebénítani

Sokunkon úgy gázolnak át újra és újra, mintha csak a sztráda felfestései lennénk. A sorozatos csalódások azonban életre szóló sebeket ejthetnek. Mit tesz egy nő, akit már túl sokszor ért sérelem?

Nevet a szerelmen

Egykor még ő is hitt az unikornisokban és a csillámpónikban, ma már azonban csak kineveti a romantikát. Számára a szerelem halott, ahogyan a mély érzések is.

Nem hisz a szerelemben

Nem elég, hogy nevet a romantikán, már egyáltalán nem is hisz benne. Egykor még ő is szeretett, mindent beleadott, de aztán nagyon csúnyán a földre bukott. Ekkor döntött úgy, hogy inkább jégkirálynővé válik.

Nem tiszteli az embereket

Szívét lelkét a körülötte lévőknek adta, de azok csak játszottak vele. Megtanulta a leckét, most már nem bízik senkiben.

Rossz emberekkel veszi körül magát

Egy sorozatos csalódáson áteső nő már nem válogatja meg a társaságát, lehet, hogy túl gyenge hozzá. A rossz emberekkel lóg, de a teljes érdektelenség miatt ez a legkevésbé sem zavarja.

Ő maga is a csalódások forrásává válik

A sérült nők gyakran gázolnak át másokon, cserébe azért, mert rajtuk is áthajtottak. Ugyan nem teszik szándékosan, mégsem érdekli őket, mit cselekednek.

Beletörődött a szomorúságba

Már nem hiszi, hogy lehet jobb, már nem hiszi, hogy van kiút. Elfogadta, hogy a szomorúság a mindennapjainak szerves részét képzi. Átadja magát a letargiának, és nem próbál küzdeni ellene.

Azt hiszi, hogy mindenki csak kihasználja

A csalódások és a megélt sérelem odáig juttatták, hogy már képtelen elhinni: vannak, akik jót akarnak neki. Meggyőzte magát, hogy nem léteznek jó emberek, hogy nincsenek jó szándékú lelkek ezen a bolygón.

Kitartanak

A csalódott nők legfontosabb tulajdonságát a végére hagytuk. Ez az egyetlen, mely kiút lehet a sötétből, mely fényt gyújthat az alagút végén. Valamiért egyikük sem adja fel a harcot teljesen. A szívük mélyén hiszik, hogy megkapják, ami nekik jár. Higgyetek, bántott nők, higgyetek!

(M.F.)                                                                                           A cikk forrása itt >>

Ez a 6 jel mutatja, hogy már nem vagy szerelmes

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>