Miért válassz te is kávé termoszt?

Kávés termosz

Ha te is rendszeresen iszol kávét, akkor kötelező darab számodra is. A kávéfogyasztás sokszor nehézkes egy olyan ember számára, aki egész nap úton van, ezért az ilyen életmódhoz egy hordozható kávés termosz a megfelelő választás.

Ha te is rendszeresen iszol kávét és a mindennapok része, akkor kötelező darab számodra is. A kávéfogyasztás sokszor nehézkes egy olyan ember számára, aki egész nap úton van, ezért az ilyen életmódhoz egy hordozható kávé termosz a megfelelő választás. Sokan a napi teendők és rohanás közben kávéjukat egy papír vagy műanyag pohárból fogyasztják el. Vannak azonban, akik kerámiából vagy más anyagból készült, de újra felhasználható bögréket, kávé termoszokat választanak.

Kávés termosz

Miért válassz te is Renvi kávés termoszt?

Tömören és röviden: nagyon praktikusak. Akár otthon töltöd meg a termoszod, akár út közben kéred a kávédat a saját termoszodba, a végeredmény mindig egy hosszan tartó meleg kávé lesz. A papír és műanyag pohárral szemben, amiben a kávé pillanatok alatt kihűl, a kávés termoszban a dupla falú rozsdamentes acélnak köszönhetően a kávéd több órán keresztül tartani fogja a hőmérsékletét.

Nagyon tartósak. A fém kávé termoszodat nem kell attól félteni, hogy egy rosszul sikerült mozdulat után a földön széttörve fogja végezni. A különleges külső borításnak köszönhetően karc- és törésállóak.

A fém kávés termosz megfelelő választás a környezet megóvása érdekében. Ha nincs időd csészéből elfogyasztani kedvenc italod, ne papírpohárba kérd azt, használj környezetbarát újrafelhasználható poharat és óvd a környezeted! Kutatások szerint minden percben 5000 kávéspoharat dobunk el, ami egyértelműen hatalmas pazarlás. A környezet védelméről nem csak beszélni kell, hanem tenni is érte. Nem kell nagy dolgokra gondolnia senkinek: elég “kicsiben” elkezdeni. Mondjuk azzal, hogy tudatosan lemondunk az eldobható papír (vagy műanyag) poharakról, és helyettük más fenntartható alternatívák közül választunk.

A renvi kávés termoszok 100%-ban BPA mentesek. Nem oldódnak ki belőle káros vegyi anyagok. Forró kávé és bármilyen egyéb ital hordozható benne. Bármilyen italról is legyen szó, a termosz pohár nem tartja meg a kellemetlen ízeket és takarítása is nagyon egyszerű.

A termosz fedele szivárgásmentes, így táskádban is nyugodtan hordozható.