Miért érdemes fotózásra menned?

Egy fotózás az önbizalmat is növeli
Egy fotózás az önbizalmat is növeli

Sajnos az önbizalomhiány továbbra is az egyik legkórosabb betegség, ami a nők körében terjed. Sokan a tükörképünket is úgy kerülgetjük, mint macska a forró kását, pedig a boldog élethez elengedhetetlen, hogy elégedettek legyünk magunkkal. Egy fotózás jó lehetőség lehet arra, hogy új színben lássuk magunkat.

Egyre több szabadúszó fotóst találni az országban, ma már egy fotósorozat létrehozásához nem kell sokat kutatni. Árban ugyan néhány fotós igen borsos lehet, de mivel nagy a kínálat a piacon, találni felső és alsó kategóriákat is. Összegyűjtöttünk pár érvet, hogy miért is éri meg egy fotózás.

Önbizalmat adhat

Az első és legfontosabb érv egyértelműen az önbizalomnövelés. Egy profi fotós, profi stylist csapattal képes rá, hogy előhozza belőled a legjobb énedet. Olyan átalakítást végeznek rajtad, amiről eddig álmodni sem mertél. Megmutatják, hogy egy kis smink és egy új frizura csodákra képes, tanácsokkal látnak el, hogy a hétköznapokban is a legjobb éned lehess. Hamar rájössz, hogy a dögös nő mindvégig benned lappangott, csak lehet, hogy nem adtál neki teret, hogy előtörhessen. A fotókat visszanézve rácsodálkozol majd magadra és garantáltan megnő majd az önbizalmad.

Te vagy a főnök

Ha befizetsz egy fotózást, te vagy a főnök, kezedben van a hatalom, hogy a te igényeidre szabott szolgáltatást kapj. Befizetheted az egész családot vagy dönthetsz úgy is, hogy egymagad mész el egy merészebb, úgynevezett boudoir fotózásra, melynek keretein belül a nőiességedet helyezik majd előtérbe. Persze ez csupán két lehetőség a sok közül. Olyan fotóst kell keresned, akinek referenciamunkái hasonlóak a te igényeidhez, aki képes arra, hogy azt adja neked, amire vágysz.

Tökéletes ajándék

Egy profi fotósorozat tökéletes ajándék lehet a férjednek, a párodnak vagy egyszerűen csak magadnak. Sok év együttlét és házasság után már nehéz újat mutatni a másiknak. Ha egy vadító fotósorozattal kedveskedsz, emlékeztetheted rá a párodat, hogy még mindig tudsz újítani, hogy a nő bizony még mindig benned él.

Tippek a jó fotósorozathoz

Ha már pénzt áldozol a fotózásra, mindenképpen nézz utána a részelteknek! Csak olyan fotóst válassz, akinek a referenciaanyagai tetszenek neked, akiről úgy érzed, hogy képes lenne téged is a kívánt színben feltűntetni. Figyelj arra is, hogy a fotós mindenképpen dolgozzon együtt sminkessel és fodrásszal, ugyanis a fotóknak igazán úgy van értelmük, ha egy átalakítást is kapsz melléjük.

Mihályi Fruzsina

Gyakorlati tanácsok az internetes pasizáshoz, avagy fény az alagút végén

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>