Miért a rossz lányok a férfiak kedvencei?

A rossz lányok vonzzák a férfiakat
A rossz lányok vonzzák a férfiakat

Amióta világ a világ, értetlenül állunk a kérdés előtt: miért a rossz lányok a férfiálom megtestesítői? Pedig sokkal inkább azt kéne megfejteni: miért vagyunk ezen meglepődve? Hiszen minket, nőket is elbűvölnek a kalandos férfiak. Mind ábrándoztunk már a magányos motorosról vagy a törvényen kívüli kalóz kapitányról. De ahogy mi sem kötnénk össze az életünket egy megbízhatatlan szívtipróval, úgy a férfiak sem. Akkor viszont miért rohan még mindig annyi férfi a rossz lányok után? 

A rossz lányok nem erőltetik az elkötelezettséget

A férfiak szeretik a kötetlen életet és nem szívesen erőltetik magukra a párkapcsolattal járó felelősséget. Akárcsak a rossz lányok, a férfiak is függetlenek akarnak maradni. Így tökéletes párost alkothatnak egy szenvedélyes, ámde könnyű kapcsolatban.

Ruha teszi a rossz lányokat

A rossz lányok nem vacillálnak sokat azon, mit vegyenek fel. Hogy belefér-e a mély dekoltázs és a mini szoknya együtt, vagy sem. A lényeg, hogy megjelenésük nőies legyen és szexi. A hatás pedig sosem marad el…

Nem hisztiznek

A férfiak nem szeretik, ha minden szavukra oda kell figyelniük, nehogy megbántsanak valakit. De a rossz lányok társaságában nincs miért aggódniuk. Önmaguk lehetnek, úgy beszélhetnek, ahogy jólesik. Kifejezetten élvezik, ha mindeközben senki szemöldöke nem szalad fel egy-egy káromkodás vagy szaftos történet hallatán.

ad

A rossz lányok nem csak beszélgetésben, de szinte minden tekintetben lezserebbek. Nem panaszkodnak, hogy túl hangos a zene, hogy fáznak, vagy ha éhesek. Ha akarnak valamit, úgyis tesznek érte.

Lepedőakrobaták

Bár ez tudományosan nem bizonyított, a legtöbb férfi bizton állítja, hogy a rossz lányok az ágyban is nagyon “rosszak”. A férfiak úgy érzik, velük kiélhetik szexuális fantáziájuk legmélyebb bugyrait is. A rossz lányok pedig úgy élik ki saját vágyaikat, hogy közben a férfiakat is sosem látott magasságokba repítik. És pont ez a titka annak, hogy mindig elérik, amit akarnak.

Büszkék és tudják, mit akarnak az élettől

A rossz lányok nem könyörögnek figyelemért, és nem dőlnek kardjukba, ha elárulják őket. Ehelyett biztonságra és boldogságra törekednek, élvezik az élet adta lehetőségeket. Egy férfit pedig semmi nem vonz jobban, mint egy független nő, akinek könnyű a kedvére tenni. Egy nő, akinek megvan a saját élete, és nem akar az övére telepedni.

(D.R.)                                                                                         A cikk forrása itt >>

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>