Midet mosod meg először zuhanyzás közben? Válaszolj, ha mersz!

Nem mindegy, mosakodás vagy zuhanyzás közben melyik testrészeddel kezdesz
Nem mindegy, mosakodás vagy zuhanyzás közben melyik testrészeddel kezdesz

Tudtad, hogy sokat elárul a személyiségedről, hogy mit csinálsz zuhanyzás közben? Nem mindegy, midet szoktad először megmosni. Lássuk, mit árulnak el rólad a fürdési szokásaid! Vigyázat, olykor bántóan őszinte elemzéseket fogalmaztak a meg a kutatók.

Mellkas

Ha a mellkasoddal kezded a mosdási rituálét, akkor egy gyakorlatias ember vagy. Mindig lényegre törően viselkedsz, szereted a kényelmet és a biztonságot. Nem szereted, ha valaki eltérít a célodtól, türelmetlenül kezeled azokat, akik nem úgy látják a dolgokat, ahogyan te. Jó szexpartner vagy. Hozzád leginkább olyan ember passzol, aki a haját mossa meg először.

Arc

Nagyon fontos számodra a pénz és mindent meg is teszel érte. A méltóság és a tisztesség nem annyira fontos neked. A barátaidat gyakran kihasználod, nehezen értenek meg téged mások, de végső soron úgyse nagyon adsz a véleményükre. Én-központú személyiség vagy, az ágyban is túl önzőn viselkedsz.

Hónalj

Szorgalmas személyiség vagy. Szívesen segítesz másoknak, ezért sokan kedvelnek. Van, hogy bajba kerülsz a jóságodért, mert nem viszonozzák mások azt, amit te adsz nekik. Azok, akik zuhanyzás közben a vállukat mossák meg először, neked lettek teremtve.

Haj

ad

Művész beállítottságú vagy. Gyakran álmodozol, de sokszor valóra is váltod a nagyra törő terveidet. A pénz nem játszik fontos szerepet az életedben, a barátok viszont annál inkább – de csak az intelligensek, és akik hozzád hasonlók. Nagyon jó szexpartner vagy, az újdonságokra is nyitott vagy. Az passzol hozzád igazán, aki zuhanyzás közben a mellkasát vagy az intim területeit mossa meg először.

Intim területek

A félénk típusok zuhanyzás közben az intim területeiket kezdik el először megmosni. Az önbizalmad egy kicsit alacsony. Gyakran túl hamar feladod a küzdelmet, nem vagy elég kitartó. Az ágyban viszont nagyon odaadó vagy, ugyan csak kevesekkel engeded el magadat.

Váll

Gyakran vagy egyedül, nem szereted a társaságot. A pénz és a hatalom is fontosak számodra, de nem mindig vagy szerencsés. Túl magasak az igényeid, így nehezen találsz párt magadnak.

Egyéb testrészek

Átlagos vagy. Megvannak a magad belső erős tulajdonságai, de nem mindig hagyod másoknak, hogy észrevegyék azokat. Az embereknek idő kell, mire lebontják körülötted a falaidat.

(M.F.)                                                                                         A cikk forrása itt >>

Egy gyors személyiségteszt, amely leleplezi, ki vagy valójában

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>