Mi árul el rólad a hálószobád színe?

A hálószodád színe esetleg bézs?
A hálószodád színe esetleg bézs?

A színeknek százszor több rejtett jelentése van, mint gondolnánk. A kéknek például nyugtató hatása van, a sárgától pedig elvileg vidámabbnak kellene lennünk. Az, hogy ki melyik színt preferálja, sokat elárul a személyiségéről. Ideje belesnünk a hálószobákba, hogy a fal színe árulkodhasson a személyiségünkről. Lássuk, mit árul el rólad a hálószoba színe!

Sárga

A sárga ragyogó és derűs szín, akárcsak azok, akik preferálják. A sárgát szerető emberek imádják az innovációkat és az eredetiséget.

Lila

A lila színt általában azok szeretik a legjobban, akik kreatív vonásokkal vannak megáldva. Szentimentális és különleges lehetsz, ha a hálószóbád színe is lila.

Sötétkék

Ha a hálószobád színének a sötétkéket választottad, bizonyára preferálod a napnyugta időszakát, mely a nyugalmat, a csendet és a meggondoltságot tükrözi.

Világoskék

A világoskék a vízzel és az égbolttal hozható összefüggésbe, tisztaságot és nyitottságot sugall.

Kékeszöld

Azok, akik ezt választják a hálószoba színének, szeretik a komplex dolgokat, nem az egyszerűség hívei. Minden bizonnyal személyiségük is igen összetett.

Piros

A piros figyelemfelkeltő, akárcsak az, aki preferálja. Dinamikus, mindig a középpontban van, impulzív és extrovertált az, aki ezt választja a hálószoba színéül.

Rózsaszín

Hiába tartják „anya színének” a pirosat, a rózsaszín sokkal szerényebb és kevésbé feltűnést keltő szín. Ha a hálószobád színe rózsaszín, nagy eséllyel romantikus, gyengéd személyiség vagy.

Zöld

A zöldet szerető emberek odavannak a természetért. Sokoldalú emberek, akik mindig megtalálják az egyensúlyt az életben, ahogyan a zöld is megtalálja a hideg és a meleg színek között.

Szürke

A szürke színt kedvelők biztonságorientáltak. Mindig a stabilitást helyezik előtérbe.

Narancssárga

Ha a hálószobád színe narancssárga, bizonyára szorgalmas vagy, keményen dolgozol, de mellette szereted a kalandokat is és lelkes típus vagy.

Bézs

A barna legvilágosabb árnyalatát átjárja a stabilitás. Kedvelői szeretik a nyugalmat és a kiszámíthatóságot.

(M.F.) A cikk forrása itt >>

Meddig higiénikus halogatni az ágynemű mosását?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>