Melyik a legjobb európai síparadicsom?

Az összes európai síparadicsom megkezdte a szezont
Az összes európai síparadicsom megkezdte a szezont

Európa szerte sok gyönyörű és minden igényt kielégítő síparadicsom található. A téli sportok szerelmesei akár Franciaországig vagy Ausztriáig is utaznak a legjobb pályákért. Nézzük meg Európa legszebb síelő helyeit! 

Val Thorens

A Franciaországban található Val Thorenst négy alkalommal választották meg Európa és a világ legjobb síközpontjának. A síparadicsom évek óta képes megtartani piacvezető pozícióját, hála a magas színvonalú infrastruktúrának és a segítőkész személyzetnek. Val Thorens mindenki számára egyedi és felejthetetlen élményt nyújt kezdőktől egészen a profikig.

Alpe d’Huez

Az Alpe d’Huez a világ egyik leghíresebb és legjobb síparadicsoma, ami 2017-ben elnyerte Európa legjobb síüdülője címet. A környező hegyek látványa egészen lélegzetelállító. Az üdülő elképesztő élményt nyújt pihenéssel karöltve barátoknak, családoknak és pároknak is. Franciaország tényleg a síelés fellegvára!

Livigno

Ez az olasz síparadicsom szinte egész évben nyitva áll a kikapcsolódni vágyók előtt, hiszen ősztől egészen május végéig üzemel. Livigno nem csak a kiváló pályák miatt lehet megfelelő célállomás, hanem a személyzet által szervezett programok miatt is. Amennyiben egy valóban felejthetetlen élmény részese szeretnél lenni, foglalj helyet az üdülő szilveszteri partijára!

Ha te is szeretsz síelni és megteheted, utazz el egy mesés túrára! A legtöbb helyen festői környezet, lelkes személyzet és minden igényt kielégítő pályák várnak rád. Ne habozz és próbáld ki te is a síelés örömeit!

(K.D.)

A cikk forrása itt >>