Megkezdődik az adventi készülődés, hozd ki belőle a legtöbbet

Indul az adventi készülődés

Az idei adventi készülődés kicsit más, mint az előzőek voltak, de attól még lehet pont olyan meghitt és kellemes, ahogyan csak szeretnéd. Fogadd meg tanácsainkat, hogy a lehető legjobbat hozhasd ki ebből az időszakból!

Teremtsd meg a hangulatot!

A körülmények miatt most kevésbé érzed a karácsonyi hangulatot? Igaz, idén nincsenek karácsonyi vásárok, alig lehet találkozni a rokonokkal és a korai hazaérkezés miatt az esti kivilágításban sem igazán tudsz gyönyörködni. Tegyél érte, hogy otthon minderről megfeledkezhess és átjárhasson az ünnep szellemisége!

Díszítsd fel a lakást, hogy igazi meghitt otthont varázsolhass magadnak. Mivel most a szokásosnál több időt töltesz otthon, különösen fontos, hogy megnyugtató, kellemes környezetet alakítsd ki magadnak. Az extra időd arra is használhatod, hogy az adventi készülődés részeként magad készíts kedves díszeket, ezzel még a szuper programról is gondoskodsz. Mi pedig ötletekkel segítünk, tavalyi cikkünkben néhány igazán egyszerű, mégis mutatós DIY karácsonyi díszt mutattunk be. Szemezgess közülük:

Szuper ötletek, amivel a karácsonyi dekoráció házilag sem nagy ördöngösség

Szerezz be mindent online!

Rendeld az ajándékokat webshopokból, ha pedig inkább élményt szánnál szeretteidnek, válassz utalványokat. A szabadon felhasználható programok a legjobb ajándék ötletek kamaszoknak, gyerekeidnek és unokáidnak számtalan lehetőség közül válogathatsz.

Nem csak az ajándékokat, de a nagybevásárlást is letudhatod online. Ha eddig még nem éltél a lehetőséggel, most fedezd fel az online élelmiszervásárlás előnyeit! Már szinte minden nagy élelmiszerlánc vállal kiszállítást is, így a kanapédon ülve, kedvenc teáddal a kezedben intézheted az egyébként több órát és fárasztó cipekedést igénybe vevő bevásárlást.

Idén ne stresszelj rá az adventi készülődésre!

A karácsonyt megelőző időszak sokak számára jelent egyet az állandó rohanással és a végeláthatatlan teendőkkel. Ez legalább most könnyebb számodra: a világ ugyanis lelassult, az időd pedig több lett. Hasznosítsd ezt ügyesen és idén hozz össze egy nyugodt adventi készülődést.

https://50folott.hu/hogyan-csokkentheted-a-karacsonyi-stresszt/

Egy kis tervezéssel és az online bevásárlás szépségeivel a feladatlista nagyrészén túl is esel, és végre jut időd magadra is: pihenj, kapcsolódj ki és hangolódj rá Te is az ünnepre! Keress például egy jó karácsonyi filmet, készíts hozzá egy mennyei forró csokit és helyezkedj el kényelmesen a kanapén.

Kiemelt kép forrása: Christmas photo created by freepik – www.freepik.com