Megéri szeretőként maradni egy kapcsolatban? Legolvasottabb cikkeink

Legolvasottabb cikkünk a szeretői viszony érzelmi buktatóiról szól
Legolvasottabb cikkünk a szeretői viszony érzelmi buktatóiról szól

Múlt héten mindent elsöprő érdeklődéssel olvastátok a szeretőség lelki csapdájáról szóló cikkünket, amelyben arról írtunk, hogy a nők milyen hazugságokkal hitegetik magukat egy ilyen liezonban. Legolvasottabb cikkeink következnek.

A magány érzése feloldható tudatos hozzáállással

Az egyedüllét és a magány az idő haladtával felerősödhet. Elváltunk, megözvegyültünk vagy mindig is egyedül éltünk – mindegy, mert a magány érzése bármikor felütheti a fejét. Vannak viszont nagyon egyszerű trükkök, melyekkel ez az érzés jó eséllyel feloldható, vagy legalább is csökkenthető. Egyik legolvasottabb cikkünkben részletesen kifejtjük, mit tehetünk a magány érzése ellen.

7 egyszerű tipp, amellyel távol tarthatod a magány érzését

Ismerd meg önmagad!

Sok egyszerű, de annál érdekesebb személyiség teszttel találkozhatunk nap mint nap az interneten. Nem kell ezeket túlságosan komolyan venni, azonban eljátszhatunk vele, ki tudja, mit adnak hozzá önismeretünkhöz. Mert az kétségtelen, hogy önmagunk megismerésével a körülöttünk lévő világot is jobban meg tudjuk ismerni, és így jobban is érezhetjük magunkat benne.

Válassz az ajtók közül, megmondom, ki vagy!

Divat 50 fölött, ráadásul nyáron

Azért, mert elmúltunk 50 évesek, fontos a megjelenésünk. Ez kiderült már korábban is. És mivel itt a nyár, egyáltalán nem mindegy, mit húzunk magunkra, hogy kényelmesen érezzük magunkat, de egyben csinosak is legyünk.

Nyári divat tanácsok 50 fölötti nőknek

 

A 4 leghasznosabb divattanács az idősebb korosztálynak

Hazudnék magamnak is?

A szerelem elüthet minket akkor is, ha egy foglalt férfivel találkozunk. De mi van, ha szárba szökkennek az érzelmek, de valahogy nem jutunk el az általunk kívánt beteljesülésig. Hogyan ismerjük fel és hogyan kezeljük ezeket a csapdákat? Hazudjunk magunknak vagy legyünk bátrak, és nézzünk szembe a tényekkel?

5 hazugság, amivel a nős férfiakkal kezdő nők hitegetik magukat

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>