Még nincs ötleted? Válassz ajándékutalványt karácsonyra!

Ajándékutalvány karácsonyra

Bejelentkezett egy rokon, akire nem számítottál, vagy egyszerűen csak addig húztad-halasztottad a dolgot, hogy még mindig hiányzik egy-két ajándék? Ahelyett, hogy beállnál a plázák kígyózó soraiba, keress néhány szuper ajándékutalványt karácsonyra!

Ajándékozz élményt!

Te is gondolkoztál már rajta, hogy mi lesz a szeretteidnek adott ajándékokkal? Vannak persze köztük praktikus használati tárgyak is, de egy részük egészen biztosan porfogó lesz a lakásban. Ezért szuper ötlet az élmény ajándékutalvány karácsonyra, amivel boldog pillanatokat és egy szuper emléket is szerzel egyszerre.

Neked pedig azért is előnyös, mert meg sem kell mozdulnod érte: megrendelheted online, majd kinyomtatva csak borítékba kell tenned. Az élményutalványok sora végeláthatatlan, adunk néhány remek ötletet:

Az izgalmas krimiket kedvelő szeretteidnek óriási örömöt szerezhetsz, ha egy napra nyomozóvá avanzsálhatnak az ajándékod által, küldd el őket városi nyomozós sétára!

Sörimádó rokonaidnak nincs is szebb ajándék, mint a tudás, hogy otthon is megfőzhessék kedvenc nedűjüket. Lepd meg őket sörfőző tanfolyamra váltható ajándékutalvánnyal!

A kultúra iránt érdeklődőknek mindig ott van az örök klasszikus színházjegy vagy múzeumi belépő. Ha pedig nem tudsz igazán dönteni, rendelj Feldobox utalványt, amiből szeretted maga választhatja ki az élményt.

De az év végi hajtásban olyan pihentető élményekkel is kedveskedhetsz, mint egy masszázsutalvány vagy akár kozmetikai kezelésre váltható utalvány.

Ajándékutalvány karácsonyra pénz helyett is

Sokan szeretnek pénzt adni, hiszen azt legalább biztosan arra tudja fordítani a megajándékozott, amire szüksége van. Ennél azonban eggyel visszafogottabb megoldás, ha boltban beváltható vásárlási utalványt veszel.

Költözés, felújítás közepén állóknak remek ötlet egy lakberendezési áruház utalványa, divatőrülteknél nem lehet mellélőni kedvenc boltjuk utalványával, de könyvutalvánnyal sem vállalsz túl nagy rizikót. Mégis sokkal személyesebb és figyelmesebb, mintha egy borítékba tömött pénzt tennél a karácsonyfa alá.

Az ajándékutalvány karácsonyra igazi életmentő, ha az utolsó pillanatra hagytad a vásárlást. Ha pedig szívesen készítenél mellé valami egyedi ajándékot is, inspirálódj korábbi cikkünkből ezen a téren:

Nincs ötleted, mi legyen a fa alatt? A kézzel készített ajándékok megmenthetnek!

 

Kiemelt kép forrása:Background photo created by senivpetro – www.freepik.com