Még hogy nincs divat 50 fölött? Mutatunk néhány látványos szettet!

Divatos nő 50 fölött
A divat 50 fölött már letisztult

A divat 50 fölött is kiemelkedő szerepet kap, akárki akármit is mondjon. Válogatásunkban egy-két agyeldobós szettet mutatunk, melyek igazolják, hogy a stílusos megjelenés bizony a mi korunkban sem lehetetlen.

Az egyszerű lazaságDivatos nő 50 fölött

Nem kell semmi extra, egy felhajtott farmerben és egy fehér ingben is vadítóan nézhetünk ki. Fiatalosak, üdék és erőt sugárzóak lehetünk, és még csak nem is kell túlbonyolítanunk a szettünket. Egy csinos nyaklánccal feldobhatjuk öltözékünket, melyben tíz évet bátran letagadhatunk a korunkból.

Rövid nyári ruhákDivatos 50 fölött

Nem kell lemondani a kislányos, bő ruhákról sem, hiszen érett nőként tudjuk őket igazi méltósággal viselni. Nem kell állig beöltöznünk a nagy melegben, bátran villantsuk meg lábainkat! No, persze a jó ízlés határát azért nem árt ismerni. Nem biztos, hogy fenekünket pont eltakaró minire van szükségünk, de a térd fölé azért bátran érhet a ruha hossza.

Kardigánok és poncsókDivatos nő 50 fölött

Közeleg az ősz, mi pedig nem feledkezhetünk meg a stílusos kardigánokról és poncsókról sem. A képen jól látható, hogy egy látványos övvel nem semmi módon feldobható az egyszerű felsőöltözet. A divat 50 fölött sokaknak már mást diktál, és szívesebben takargatjuk nem kedvelt testrészeinket. Ha jobban érzed magadat elfedve, az ékszerekkel, övekkel feldobott poncsók jó választásnak bizonyulnak.

Mintás darabokDivatos nő 50 fölött

A mintás nadrágok és az egyszínű felsők 50 fölött is jól mutatnak. Visznek egy kis színt a szürke hétköznapjainkba és fiatalosabb külsőt varázsolnak nekünk.

Blézerek és dzsekikDivatos nő 50 fölött

Ebben a szettben semmi extrát sem látunk, de pont ettől lesz olyan különleges. A divatos dzsekik és blézerek óriási szerepet játszanak az 50 fölötti divatban. Hosszú nyaklánccal párosítva kifejezetten magunkra vonzzuk majd a férfiak tekintetét.

Magabiztos és elegánsDivatos nő 50 fölött

Mi egyszerűen imádjuk ezt a magabiztosságot sugárzó szettet. Szexi, magas sarkú cipő, elegáns, mégis vadító fekete ruha és törtfehér gyöngysor. A divat 50 fölött sem igényel nagy fejtörést, az egyszerűből is nagyszerűt varázsolhatunk.

Egyszerűen csak fiatalosDivatos nő 50 fölött

Blúz, farmer és nagy táska: pont úgy festünk benne, mintha csak az egyetem kapuin léptünk volna ki. A kulcsszó megint csak az egyszerűség, hiszen a képen látható szett összeállítása sem igényelt első osztályú stylistokat.

Az 50 fölötti divatról itt is írtunk már >>

Mihályi Fruzsina                                                                            A képek forrása itt >>

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>