A masszázsfotelek előnyei

A masszázsfotelek előnyei

Hazajött a munkából, és relaxálni szeretne, de nem akar komoly összegeket otthagyni egy masszőrnél? Most egy karnyújtásnyira lehet Öntől a pihenés. Egy korszerű masszázsfotelt akár a weben is megvásárolhat, és egyenesen a saját otthonába rendelheti a futárt. Mik ennek a megoldásnak az előnyei, és mikor érdemes ilyen bútort választanunk? Mi a masszázsfotel általános egészségre tett hatása? Az alábbiakban minden kérdését megválaszoljuk.

Masszázsfotel: kényelmes, otthoni regeneráció

A túlhajtottság szinte mindannyiunknál problémát okoz. Szerencsére a regeneráció egyáltalán nem olyan nehéz, mint azt egyesek gondolják. A különlegesen megtervezett masszázsfotelek serkentik a vér- és nyirokkeringést, vagyis csökkentik a duzzadt lábak érzését, és más testrészekből is elvezetik a meggyűlt, pangó testfolyadékot. A készülék működését tehát teljes mértékben saját szükségleteinknek megfelelően állíthatjuk be és használhatjuk.

A testmozgás utáni izomfájdalom és feszültség megszüntetése

A masszázsfotelek következő előnye, hogy rendkívül hatékonyan csökkentik az izomfájdalmat, így az ún. izomlázat is. Ezért sportolóknak is ajánlott a használatuk, akik a gyors és hatékony regeneráció után mindjárt jobban érzik magukat, és felkészülhetnek egy újabb edzésre. A masszázsfotel jóvoltából ki sem kell lépniük otthonukból, és nem kell drága, különleges eszközöket vagy kezeléseket igénybe venniük.

Minimálisra csökkenti a stresszt és az általános feszültséget

Különböző testrészeink gyakran feszültek és merevek. Ennek a jelenségnek a hátterében nemegyszer a felgyülemlett stressz áll. Érdemes a minimálisra csökkentenünk a feszültséget, amihez remek lehetőséget kínál egy külön erre tervezett masszázsfotel. Ez a stresszoldási forma semmiféle erőfeszítést nem kínál, mégis ápoltabbnak és nyugodtabbnak érezzük magunkat tőle. Már néhány percnyi masszírozás csökkenti a feszültséget, és segít, hogy a szervezet visszatérhessen a homeosztázis állapotába.

Masszázsfotel – különböző technikák

Kínálatunkban többek között egy shiatsu masszázsfotel is szerepel. A hagyományos kínai orvoslásból származó keleti masszázs, amely mélyen ellazítja a testet és az elmét egyaránt. A Casada fotelekben végzett masszázs az emberi kezek valódi érintésének érzését nyújtja. Az ebben a készülékben eltöltött idő meghozza a kívánt megkönnyebbülést és kikapcsolódást. Foteljeink teljes, mély masszázst nyújtanak – a nyaktól a fenékig. Lábtartóval ellátott szék is rendelkezésre áll, amely szintén rendelkezik masszázsprogramokkal. A Casada üzlet kínálatában található masszázsfotelek modern, technológiailag magasan fejlett eszközök, amelyeket a legjobb mérnökök fejlesztettek ki. Mindezt azért, hogy innovatív megoldásokat kínáljunk Önnek, jelentősen növelve a mindennapi élet kényelmét.

Ha masszázsfotelt vásárol, a saját egészségébe és jó közérzetébe fektet be. A legjobb, ha a relaxációs bútort a kedvenc helyiségébe állítja, hogy még jobban élvezhesse előnyeit.