Levél a férfinak, aki nem tudta eldönteni, kellek-e neki vagy sem

Egy önálló nő hasonló férfire vágyik
Egy önálló nő hasonló férfire vágyik

Nem vagyok sem egy projekt, sem egy kísérlet. Nem vagyok olyan, akivel csak úgy randevúzhatsz, amikor abban sem vagy biztos, hogy komolyat akarsz-e vagy sem. Ember vagyok érzésekkel és álmokkal. Egy olyan párkapcsolatról álmodom, ami stabil, amelyben megbecsülnek, értékelnek és szeretnek. Ha nem tiszteled az érzéseimet eléggé ahhoz, hogy eldöntsd, én kellek-e vagy sem, akkor nem fogom pazarolni rád a drága időmet.

Tudom, mit csinálok

Hidd el, ha én úgy döntök, hogy időt feccölök valakibe, akkor már a legelején tudom, hogy az a valaki megéri a befektetést. Nem adok kevesebbet, nem csinálok semmit sem félgőzzel, nem tartok vissza semmit sem a szeretetemből. Cserébe viszont ugyanerre van szükségem, és semmivel sem kevesebbre. Nem adhatom a szívemet valaki olyannak, aki nem értékeli azt, aki nem viszonozza a melegségét.

Egyenjogúságra vágyom egy kapcsolatban, szeretném, ha minden viszonzott lehetne benne. Olyan férfira van szükségem, aki velem együtt akar egyre mélyebbre merülni a kapcsolatunkban. Ha nem vagy biztos abban, hogy velem együtt akarsz sérülékennyé válni, hogy velem együtt akarod elmélyíteni az érzéseidet, akkor nem is kényszeríthetlek. Csak annyit adhatok, amennyit visszaadni is képes vagy, így ha azt látom, semmit sem nyújtasz a szeretetemért cserébe, egyszerűen elsétálok.

A bizonytalanság árulkodó jel

Ha egy férfi nem biztos abban, hogy mit akar, ha nem tudja, hogy kapcsolatban akar-e lenni, egészen biztosan nem fog őszintén szeretni sem. Egy részét mindig visszatartja majd valami, mert sosem lesz biztos abban, hogy én vagyok számára a nagy ő. Türelmes nő vagyok, de nem buta. Tudom, hogy a kapcsolatoknak idő kell arra, hogy elmélyülhessenek, de azt is tudom, hogy örökké nem lehet várni. Ha túl sokáig tart eldöntenie, hogy engem akar-e, tudom, hogy nekem kell meghoznom a döntést helyette.

Vannak mások is

ad

Van egy saját életem, amit menedzselnem kell, és bőven vannak odakint férfiak, akiknek nem kellene idő ahhoz, hogy rájöjjenek, belém kell-e invesztálniuk mindenüket, amijük van. Nem fogok örökké várni arra, hogy a partnerem rájöjjön, mindvégig engem szeretett. Erőm java részét annak köszönhetem, hogy tudom, mikor kell elsétálni, még akkor is, ha épp fáj a távozás. Piszok nehéz elhagyni egy férfit, akit szeretek, mégis megteszem, ha ez az, amire a lelki békémnek és az önbecsülésemnek szüksége van.

Megvagyok egyedül is

Egy bizonytalan kapcsolat csak stresszt szül, melyből van így is elég az életemben. Nem kapaszkodhatok egy olyan kapcsolatba, ami csak az egyik oldalról stabil. Megérdemlem az elköteleződést, így nem áll módomban megállapodni olyan mellett, aki nem érez ugyanígy.

Tökéletesen megvagyok egyedül is, és inkább a szingliséget választom, mintsem kétségbe vonjam a saját értékeimet valaki miatt, aki képtelen volt eldönteni, én kellek-e neki vagy sem. Türelmesen kivárom azt, akinek ezen egy másodpercet sem kell gondolkodnia.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Milyen érzés egy olyan férfi mellett lenni, akit még rendbe kell hozni?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>