Lássuk, milyen a domináns személyiséged!

Személyiségteszt a domináns éned felderítéséért
Személyiségteszt a domináns éned felderítéséért

Minden gondolatunk egyszerre jön kívülről és belülről is. Minden reakciónknak van egy gyökere mélyen a fejünkben, a tudatalattinkban is. Elménk egy része mondhatni mindig alszik, vagyis mindig tudatalatti állapotban is vagyunk. Ritka, hogy valaki teljesen tudatos.

Amikor természet vesz körül, a gondolataink megmásíthatatlanul igazak. Pont ezért most egy olyan személyiségtesztet hoztunk nektek, melyben az alábbi fák közül kell egyet választanotok, hogy őszintén megismerhessétek a domináns személyiségeteket.

1. fa – Felelősség

Ha az első fát választottad, minden bizonnyal felelősségteljes személyiség vagy. Értékeled a humort, szereted szellemességgel kombinálni azt. Felelősségtudatodnak köszönhetően minden eléd gördülő akadályt könnyen leküzdesz. Igényled a nyugalmat, nagyra tartod a tartós emberi kapcsolataidat, emiatt társas viszonyaid különösen egészségesnek mondhatók.

2. fa – Kooperáció

Akárkivel megtalálod a közös hangot. Türelmes jellemed van, mely lehetővé teszi, hogy odafigyelj mások problémáira és meghallgasd azokat. Mások miatt viszont gyakran elveszíted önmagadat, pedig fontos lenne, hogy saját magaddal is törődj, és soha, egy percre se feledd el, ki vagy te.

3. fa – Nagylelkűség

ad

Nagylelkű ember vagy, aki mindig igyekszik segítő kezet nyújtani másoknak. Állhatatosságod és kitartásod lehetővé teszi, hogy minden problémát könnyen leküzdj és magad mögött hagyj. Minden következő lépésedet megfontolod, sok mindent szinte előre látsz is. Racionalitásod igen hasznos.

4. fa – Érzékenység

Még a legnagyobb tömegből is kitűnsz, úgy ragyogsz. Hihetetlenül kreatív vagy, ennek köszönhetően pedig minden feladatot könnyen megoldasz. Érzékenységed és kreativitásod csatlakozása lehetővé teszi, hogy beteljesítsd a létező összes ambíciódat.

5. fa – Szorgalom

A legszorgalmasabb emberek egyike vagy. Nem riadsz meg a kemény munkától, pont ezért minden feladatot el is végzel. A sikerért cserébe bármire hajlandó vagy. Kezedben a titok nyitja, a szorgalom, mellyel tényleg minden elérhető. Nehogy elveszítsd!

6. fa – Képzelőerő

Dinamikus személyiség vagy, ha munkáról van szó. Nem keresed a könnyebb utat, nem is jársz a már kitaposotton, szereted az innovációkat, a járatlan megoldásokat. Képzelőerődnek köszönheted, hogy sikeres vagy, hogy a jövőben is nagy dolgok várnak rád.

(M.F.)                                                                                          A cikk forrása itt >>

Tudj meg magadról néhány titkot, nem fogod megbánni!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>