Krokodil vagy hajó? Amit először meglátsz a képen, sokat elmond rólad!

Ez a legújabb személyiségteszt egyszerű kérdésekre várja a választ. El kell döntened, hogy az alábbi képeken mit látsz meg először. Attól függően, hogy agyunk mire fókuszál először, sok minden elárulható rólunk és legféltettebb titkainkról. Lássuk!

Optikai csalódás 1.

forrás: https://www.higherperspectives.com

Ha az autót láttad meg előbb, akkor számodra a szabadság az egyik legfontosabb az életben. Szereted az új helyeket, az új embereket, az új kalandokat. Szereted, amikor a dolgok a maguk ritmusában történnek veled, te sem siettetsz soha semmit, és azt sem szereted, ha téged siettetnek.

Ha a távcsőbe néző embert láttad meg először, akkor nagy eséllyel analitikusabbá kéne válnod. A nagyobb képet nézed, de hasznos lenne megbizonyosodnod róla, hogy nem veszel el benne, és hogy képes vagy a részletekre is fókuszálni.

ad

Ha egy A betűt láttad meg először, akkor bizony sasszemed van. Képes vagy a legapróbb részletek átlátására is. Ösztönszerű lény vagy, amit előnyödre aknázhatsz ki a jövőben.

Optikai csalódás 2.

forrás: https://www.higherperspectives.com

Ha a krokodilt láttad meg először, ismét kiderül, hogy nem szeretsz elveszni a részletekben, az összképre fókuszálsz. Ne légy elutasító, csak azért, mert valami nem kelti fel rögtön az érdeklődésedet, megéri keresni benne a különlegeset! Nem szeretsz kockáztatni, az új dolgok sem a kedvenceid. Légy egy kicsit nyitottabb!

Ha a hajót láttad meg először, akkor a részletek embere vagy. Kevés olyan dolog van magad körül, amit nem veszel észre. Kreatív személyiség vagy, de vigyáznod kell, nehogy túl sokat időzz a részletekkel.

Optikai csalódás 3.

forrás: https://www.higherperspectives.com

Ha az idős embert láttad meg először, akkor valószínűleg érzékeny személyiség vagy, aki könnyen azonosul másokkal. Inkább az agyad jobb agyféltekét használod, ez pedig művészibb beállítottságokra utal.

Ha a fiatal nőt láttad meg először, analitikusabb ember lehetsz. A bal agyféltekéd a domináns. Ne próbáld meg elnyomni magadban azt az oldaladat, aki az legjobbat akarja látni az emberekben, aki segíteni akar másokon, és aki egy jobb világon szeretne dolgozni! Képes vagy rá!

(M.F.) A cikk forrása itt >>

Egy gyors személyiségteszt, amely leleplezi, ki vagy valójában

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>