Közös programok pároknak, hogy ne menjetek egymás agyára

közös programok pároknak

Számotokra is konfliktusforrás, hogy állandóan össze vagytok zárva a vírus okozta helyzet miatt? Nézzétek inkább a dolog jó oldalát! Tervezzetek előre és használjátok az időt minőségi együttlétre! Ötleteket is adunk, hogy mit tudtok csinálni különösebb előkészület nélkül. Következzenek egyszerűen kivitelezhető, mégis szórakoztató közös programok pároknak!

Ha van kertetek, töltsetek kint minél több időt!

Végre itt a tavasz, használjátok ki a jó időt! Vegyétek elő a szekrényben porosodó tollas ütőket és tollaslabdát vagy a focilabdát, és játszatok le egy izgalmas meccset! Arra viszont ügyeljetek, hogy a versengés ne menjen a szórakozás rovására, nem az a fő, hogy ki nyer és ki veszít, hanem hogy együtt vagytok.

Ha kevésbé vagytok sportosak és inkább nyugalmas tevékenységre vágytok, szépítsétek meg együtt a kertet. A kertészkedés remek stresszoldó tevékenység, és az sem utolsó szempont, hogy a munkátok eredményét is közösen szemlélhetitek majd.

Este pedig bontsatok fel egy üveg bort vagy készítsetek elő néhány üveg sört és beszélgessetek egy nagyot. Fogjátok fel úgy, mintha megint randiznátok, mint annak idején!

A lakásba zárva is vannak izgalmas közös programok pároknak

Főzzetek együtt

Ha amúgy is mindig rád hárul a főzés feladata, külön élmény lesz, ha most végre kicsit lekerül rólad a teher. Ráadásul a főzés sokkal jobb móka együtt, mint gondolnád! Merjetek nagyban gondolkodni és készítsetek valami különleges fogást, amit aztán együtt fogyasztotok el.

Kezdődjön a mozi maraton

Ahelyett, hogy együtt beültök a TV elé és addig váltogatjátok a csatornákat, amíg nem találtok valami nézhetőt – vagy, amíg meg nem unjátok -, tervezzetek előre. Tűzzétek ki, hogy milyen filmeket fogtok sorra nézni. Lehet akár kedvenc régi filmeitek felelevenítése vagy egy új sorozat is.

Játsszatok

A társasjátékok a legjobb közös programok pároknak, ráadásul annyiféle van, hogy biztosan ti is találtok kedvetekre valót. Ha kifogytatok a játékokból, rendeljetek újakat online, így még csak ki sem kell mozdulnotok a lakásból értük. A társasjáték webshopok is gomba módra szaporodtak az elmúlt években, a választékkal így biztos nem lesz gondotok.

Álljatok neki egy közös kirakósnak

A társasjáték mellett a kirakó is örök kedvenc. Válasszatok olyan puzzlet, amit élvezet lesz kirakni! Gondolj csak bele: melyiket raknád ki szívvel-lélekkel, egy old timer autót vagy egy csodás tájképet? Az se gond, ha különbözőnek álltok neki, csinálhattok belőle versenyt. Csak arra ügyeljetek, hogy a darabszám egyforma legyen.