Kinek érdemes asztrológushoz fordulnia? Miben segíthet?

Mikor fordulj az asztrológiához?

Általában akkor kérünk tanácsot, vagy keresünk fel egy segítőt, ha elakadtunk az élet valamely területén. Az asztrológia egyidős az emberiséggel, napjainkban mégis sokan félreértik, misztikusnak tartják. Valójában megtanulható és a hétköznapokban is jól használható ismeret, amely évezredek óta öröklődik az utókorra.

Mikor fordulj asztrológushoz?

Akkor érdemes asztrológushoz fordulnod, asztrológiai elemzésre jelentkezned, ha keresel valamit az életben. Mire lehet választ keresni az életünk során? Lehet, hogy szeretnéd önmagadat, a mozgatórugóidat, és a sorsodat alaposabban megismerni. Egy adott élethelyzet megoldására is kereshetsz válaszokat, vagy egyszerűen csak a boldogság állapota után kutatsz.

A változáshoz mindig cselekvésre van szükség. Attól, hogy elmész egy asztrológiai konzultációra, beszélgetsz egy órát, még nem fognak megoldódni a gondjaid. Az asztrológus, a tanácsadás során útmutatást ad számodra, a személyes képleted alapján. Ezek a tanácsok lehetőséget jelentenek számodra, amellyel változást és fejlődést tudsz a saját életedbe vinni.

A mechanizmus ugyanaz, mint amikor orvoshoz mész. Az orvos felállítja a diagnózist, majd ajánlásokat tesz a gyógyulásod érdekében. A javulás viszont csak akkor jön létre, ha követed az orvosod ajánlását, illetve változtatsz az életmódodon. Ugyanígy működik egy asztrológiai elemzés is, az életedben zajló folyamatokat csak te tudod megváltoztatni.

Miben segít az asztrológia?

Egy asztrológiai elemzés kiterjedhet az élet bármely területére. Ennek a folyamatnak a célja az, hogy megismerd önmagad, majd ezt a tudást fel tudd használni az önfejlesztésre. A sorsod lehetőségeihez mérten egy asztrológus segít, a számodra legkedvezőbb megoldást kiválasztani. Nézzük meg konkrétabban, hogy miben tud segíteni az asztrológia!

Önmagad megismerése

A boldog élethez nélkülözhetetlen önmagaddal tisztában lenni, ezt egy kiindulópontnak is tekintheted. Az asztrológia segítségével információkhoz juthatsz a saját személyiségedről. Egy asztrológus meg tudja mondani, hogy mik az erősségeid, milyen képességekre tudsz támaszkodni, illetve mely életterületeken tudod leginkább kamatoztatni ezeket.

Egy elemzés rávilágít a benned rejlő motivációkra, vágyakra, és a gondolkodásmódodra is. Egy asztrológus segít abban is, hogy merre érdemes elindulnod a kiteljesedés felé vezető úton. Erre példa lehet a hozzád legjobban illő hivatás megtalálása.

Minden ember különböző, van aki jobban érzi magát egy irodában, más inkább folyamatosan mozgásban lenne. Aki szereti a nyüzsgést és a beszélgetést, annak érdemes emberekkel körülvennie magát. Aki csendesebb és visszahúzódóbb, annak lehet, hogy a levéltáros, vagy könyvtáros szakma jobb választás. Lehet, hogy eddig nem érezted jól magad a szakmádban? Egy asztrológiai elemzés segít neked, hogy megtaláld azt a területet, ahol kiteljesedhetsz.

Önmagad megismerése elindít a tudatosság felé. A tudatos ember nem menekül saját maga elől, hanem irányítja az életét. Az első lépés a tudatosság felé mindig a probléma felismerése. Egy asztrológiai elemzés lehet a második lépcsőfok, ahol tanácsokat, útmutatást kapsz a problémás helyzet megoldására. A harmadik lépés a cselekvés, amelyet neked szükséges megtenned. Az elemzésen kapott elméleti tudást már neked kell, átültetni a gyakorlatba. Ez sokszor nagyon nehéz, mert évtizedes szokásokat nem lehet néhány nap alatt felülírni.

Nagyon fontos, hogy légy türelmes önmagaddal, a minőségi változás nem fog egyik-napról a másikra beköszönteni az életedbe. Előfordulhat, hogy a legmélyebb félelmeiddel kell szembenézned, viszont ezek legyőzése tesz téged erősebbé .Ehhez kitartó és következetes munkára van szükség, viszont a befektetett energia meg fog térülni. Útközben arra is rádöbbensz, hogy sokkal többre vagy képes, mint amit eddig magadról képzeltél.

Emberi kapcsolatok javítása

Önmagad megismerése a kiindulópont, ez fontos a kiegyensúlyozott emberi kapcsolatok kialakításánál is. Lényeges, hogy el tudd magad helyezni a világban, és tisztában legyél a saját, valós igényeiddel. A tudatosság hiánya megnehezíti a másokkal való egészséges kapcsolódást.

Egy asztrológiai elemzés során a saját képleted összevethető, a gyermeked, a párod, a kollégáid, vagy bárkinek a képletével. A konzultáció során kiderül, hogyan látod őket a saját szemüvegeden keresztül. Az asztrológus abban segít, hogy melyek azok a pontok, ahol sikeresen tudtok együttműködni.

Konfliktus esetén meg tudja nézni, hogyan lehet javítani az esetleges nézeteltéréseken. A közös pontokat keresi, hogy harmonikusabb legyen a két ember közötti kapcsolat. Az emberek különböző karakterisztikai tulajdonságokkal rendelkeznek, e miatt a dolgok fontossági sorrendje is változó személyenként. A konzultáció abban segít, hogy a megfelelő kommunikációs eszközöket válaszd meg az emberi kapcsolataidban. Legyen szó családi kapcsolatokról, vagy éppen munkatársi kapcsolatokról.

Aktuális életfeladatok megismerése

Az asztrológia használható előrejelzésre, ez viszont nem jóslás, hanem a várható tendenciákat jelöli. A jövőben zajló pontos történésekre nem fogsz választ kapni, hanem az aktuális életfeladatod jellegére utal a horoszkópod.

Egy asztrológiai előrejelzés segít neked néhány kérdés megválaszolásában. Milyen típusú feladatok jönnek veled szembe? Milyen típusú tevékenységekkel érdemes foglalkozni az elkövetkező időszakban? Mi az életedben jelenleg történő folyamatok tanítása? Mire érdemes figyelni, hogy a legjobban megéld, és teljesítsd a közeljövőben várható feladataidat?

Az élet maga a változás, ez néha erőteljesebben megjelenhet a hétköznapokban. Mindenkinél eljön a pont, amikor lezár egy életszakaszt, és valami új dologba kezd bele. A horoszkópod jelzi, hogy ideje van-e a változásnak az életedben. Ez lehet egy munkahelyváltás, költözés vagy bármi, ami kiszakít az addigi megszokásból. Az asztrológia, ilyenkor háttérinformációt nyújt, hogy a lehető legjobb megoldás születhessen meg.

A fejlődés lehetősége benne van minden életszituációban, az asztrológia a saját fejlődésednek képes lendületet adni. Amikor azzal foglalkozol, amelynek ideje van az életedben, a személyes fejlődésed is fel fog gyorsulni.