Kerti dekoráció ötletek, hogy az egész nyarat kellemes környezetben töltsd!

Kerti dekoráció ötletek minden kertbe!
Kerti dekoráció ötletek minden kertbe!

Nyáron szeretünk a lehető legtöbb időt a szabadban tölteni. A teraszon reggelizni, délután kifeküdni napozni, este pedig grill partit szervezni. Ahhoz azonban, hogy szívesen töltsük kinn az időnket, nem árt feldobni a hangulatot egy kis kerti dekoráció segítségével. Most adunk néhány ötletet, melyek azok az idei kerti dekoráció trendek, amik garantáltan otthonos hangulatot varázsolnak a szabad ég alá is.

Jurtákat a kertbe!

Nem csak a gyerekeink vagy unokáink, de akár vendégek elszállásolására is remek ötlet jurtákat felállítani a kertbe. Rendezzük be puha szőnyegekkel és takarókkal, kívülről pedig gondoskodjunk a szép minták felfestéséről! Amennyiben valaki félne a sötétben, akasszunk befőttesüveg lámpásokat a faágakra a tökéletes kerti dekoráció megkoronázásaként.

Kertmozi otthon

Filmimádó családoknak érdemes beruházni egy otthoni projektorra, hogy kellőképp kihasználhassák a forró nyári estéket. Hiszen csak egy-két hangulatos kültéri lámpa és egy szárítómadzagra felakasztott, fehér vászon kell a hangulatos házimozi megteremtéséhez. A kerti dekoráció része lehet néhány pihe-puha párna, de egy plédet leterítve is élvezhetjük az esti filmet!

Tündérfényt a bokroknak!

Szerezz be kültéri tündérfény led-sorokat és akasztgasd fel a bokrokra, falombokra! Ez a kerti dekoráció garantáltan varázslatos hangulatot teremt, amit a gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetnek.

Árnyékolj vászonnal!

Eleget beszéltünk az éjszakai, kerti dekoráció ötletekről, íme néhány tipp a nappalokra is! Amennyiben szeretnél egy kis árnyékot létrehozni, a spanyol városok hangulatát idézheted fehér vászon kifeszítésével. Használhatsz zsákvásznat vagy vitorlavásznat, a ponyvatető naptól és esőtől is menedéket nyújt a kertben.

Dobd fel a kertet napernyőkkel!

Ez a kerti dekoráció egyedi és utánozhatatlan atmoszférát teremt a saját kis udvarodon. Akassz fel színes napernyőket fejjel lefelé, és koronázd meg a hatást néhány égősorral! Így a nem mindennapi díszítés reggel-este a kert fénypontja lehet.

Gyújtsatok tüzet!

Nincs is jobb a szabad lángon való sütögetésnél. Építs tűzrakóhelyet vagy akár tűzálló edényben is gyújthattok meg szenet a nyársazáshoz! Készíts saslikot és hagyd, hogy mindenki maga süsse meg a vacsoráját!

(D.R.)                                                                            A képek és a cikk forrása itt >>

A medencés buli mit sem ér látványos dekoráció nélkül

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>