Keresed a tökéletes szállást a nyaraláshoz? Segítünk egy listával!

A megfelelő szállás megtalálása nem könnyű
A megfelelő szállás megtalálása nem könnyű

Egy medencés családi házat keresel a tengerparton? Édes kis stúdiót a belvárosban? Vagy csak egyszerűen szeretnéd minél kevesebből megúszni a szállás költségét? Listánk segítségével biztosan megtalálod a neked leginkább megfelelő szállás lehetőséget!

HomeAway

A HomeAway az Airbnbhez hasonlóan működik. Több mint kétmillió szállás közül válogathatunk, a világ 190 országából. A kínálatból bárhol, bármilyen vastag pénztárcára találunk az elképzeléseinknek megfelelő szálláshelyet. Csak egy ingyenes regisztrációra van szükséged ahhoz, hogy böngéssz, foglalj, fizess vagy feltedd kérdéseidet a tulajdonosnak!

VRBO

A VRBO a HomeAway család részeként nyújt egyedi szolgáltatást. Az itt található szállás kínálat jellemzően hosszú távra ajánl nyaralókat. Így akár egész nyáron, kötetlenül élvezhetjük a kiválasztott üdülő kényelmét.

TripAdvisor Rentals

A TripAdvisor a világ legnagyobb utazóközösségének gyűjtőhelye. Éppen ezért a szállás foglaló felülete kitűnik a többi közül. Ugyanis a szállás mellé rengeteg információt szerezhetünk be a korábbi vendégektől. Tippeket kaphatunk a látogatóktól, valamint ajánlatokat a TripAdviser egyéb felületeiről. Így megkönnyíthetjük a programkeresést, vagy lefaraghatunk az autóbérlés árából.

TurnKey

A TurnKey exkluzivitása abban rejlik, hogy a vendég és a tulajdonos között van egy harmadik személy, a közvetítő. Ő intézi a foglalásokat, és ő garantálja, hogy a szállás mindig makulátlan legyen. A portál használata azonban korhatárhoz kötött, csak huszonöt éven felüliek foglalhatnak rajta.

Wimdu

A Wimdu mára az egyik legelterjedtebb szállás portál Európában. Minden nagyvárosban kínál autentikus belvárosi lakásokat, megfizethető áron. De üdülők terén is széles a választék, ha inkább vidéki nyaralást terveztek.

Couchsurfing

Bár a Couchsurfing leginkább a diákok és fiatal felnőttek körében népszerű, nem maradhat le a listánkról. Több mint négyszázezer házigazda ajánlja fel, hogy ingyen szállj meg a kanapéján, így gyűjtve felejthetetlen emlékeket egy igazi, helyi vendéglátó mellől. Ha azonban úgy érzed, kinőttél már a kanapé szörfözésből, akkor is hasznos lehet az oldal. Rengeteg helyi esemény és programajánló olvasható a honlapon.

Home Exchange

Az otthon-csere pénztárca kímélő megoldás, ha nyaralni megy a család. Bár az oldalon való regisztrációért fizetni kell, így is rengeteget spórolhatunk. A kezdeményezés lényege, hogy egy megbeszélt időpontban elcseréljük az otthonunkat egy más országban élő család lakásával. Így nyaralás során is otthon érezhetjük magunkat, egy teljesen felszerelt házban.

(D.R.)  A cikk forrása itt >>

Sosem késő elutazni! 3 rövid történet az újrakezdésről

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>