Kérdőív arról, mit jelent neked a szépségápolás 50 felett

A szépségápolás 50 felett egyre fontosabb lesz
A szépségápolás 50 felett egyre fontosabb lesz

Ezúttal olvasóink, azaz javarészt 50 feletti nők szépségápolási szokásainak ásunk a mélyére. Kíváncsiak vagytok, mi jellemző a korosztályunk szépítkezési rutinjára? Fontos nekünk a szépségápolás 50 felett? Kitöltésetekkel ti is hozzájárulhattok, hogy képet kapjunk arról, olvasóink mit tesznek nap mint nap a szépségükért.

A kitöltés névtelenül zajlik, a végeredményt egy későbbi cikkben ismertetjük majd, de az aktuális állást a kérdőív megválaszolása után már meg lehet nézni.

Szépségápolás 50 felett: indulhat a kérdőív!

Te mit teszel nap mint nap a szépségedért?

Az 50folott.hu olvasóinak szépségápolási szokásai

További érdekesség az 50 feletti szépségápolásról

“Hosszú éveken át huszonévesek uralták az internet szépséggel foglalkozó tartalmait. Mára azonban 50 fölötti beauty bloggerek egy kisebb csapata magához ragadta a webkamerát, hogy bebizonyítsa: rájuk is szükség van!

A szépségipar hiába épít a fiatalokra, idősen is lehet valaki sikkes és ápolt. Az 50 fölötti beauty bloggerek lerombolják a korosztályukra ráhúzott “néni” sztereotípiát, és felveszik a harcot az őket kirekesztő kozmetikai cégek ellen. Íme, napjaink hős netharcosai, a leghíresebb 50 fölötti beauty bloggerek, akik megmutatják, hogyan nézz ki jól, kortól függetlenül!” Ha érdekel a teljes cikk, ide kattintva elolvashatod!

A megfelelő arcápolás 50 felett téged is megfiatalít

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>