Képeken a legnagyobb divatkatasztrófák! Van rosszabb a szandál-zokni kombónál

A legnagyobb divatkatasztrófák néha a kifutón is feltűnnek
A legnagyobb divatkatasztrófák néha a kifutón is feltűnnek

Nem mindenki tud ízlésesen öltözködni, sajnos néha még a legjobbak is követnek el hibákat. A stílus ugyan személyenként változik, egy-két alapszabály azért mégis lefektethető a divatvilágban. Összegyűjtöttük nektek a legnagyobb divatkatasztrófákat – nevetni, fintorogni és szörnyülködni egyaránt ér.

A cicanadrág nem áll mindenkinek jól

/fotó: instagram/

A mindig gyönyörű színésznőtől, Hilary Dufftól azért nem várnánk ekkora baklövést. A cicanadrág a legnagyobb divatkatasztrófák egyike, ha nem a megfelelő bugyival, vagy a nem megfelelő testalkaton viseljük azt. A plusz kilókkal semmi gond sincsen, de a molettebb nőknek bele kell törődniük, hogy a cicanadrágot nem nekik találták ki. A vékony nők is képesek elrontani a cicanadrág viselést, ha tanga helyett francia- vagy nagyibugyit vesznek fel alá, mely áttetszik a vékony anyagon keresztül.

Télen nem árt felöltözni

/fotó: instagram/

A miniszoknyával önmagában semmi baj sincsen, van, akinek jól áll, és nem fest teljesen nevetségesen. Mégis, ha valaki télen öltözik rövid sortokba és szoknyákba, rögtön divatbakit teremt, mindegy, mennyire áll jól neki a szett. A legnagyobb divatkatasztrófák bizony abból születnek, hogy nem öltözünk az adott évszaknak megfelelően.

A téli csizma mamusszal ötvözve nem a legjobb választás

/fotó: instagram/

Persze, én is tudom, hogy télen nehéz divatosan öltözködni. Korántsem egyszerű rábukkanni egy meleg, mégis stílusos csizmára, de higgyétek el, ez a mamuszos megoldás nem a legjobb választás. Sokan elegáns szetthez is felveszik, holott a mamusz-vonások egyértelműen utalnak rá, hogy ez inkább egy boltba leszaladós darab. Ráadásul sokak lába jobbra-balra csúszkál az instabil cipőtalpon, hol az egyik, hol a másik oldalra bicsaklik ki, és ez se nem egészséges, se nem mutatós.

Férfi öltöny nőkön?

/fotó: instagram/

Egy korábbi cikkben már írtunk arról, milyen az, amikor nők férfias ruhadarabokat viselnek, és bebizonyítottuk, hogy bizony lehet jól is csinálni. A fenti példa viszont kifejezetten szörnyű választásnak bizonyul. A méretünknél kétszer, háromszor nagyobb darabok hordása nem jó választás, ráadásul némi karcsúsítást minden férfias darab igényel.

A minták keverése nem biztos, hogy jó ötlet

/fotó: instagram/

Napjainkban már egyre több divattervező ötvözi szándékosan a csíkosat a pöttyössel, a leopárdmintásat a kockással, én mégis azt mondom, a minták keverésétől jobb tartózkodni. Lehet, hogy én vagyok a régimódi, szerintem mégsem mutat jól, ha egymáshoz sem esztétikailag, sem pedig stílusban nem passzoló mintákat mixelünk.

Kivillanó szilikon pánt

/fotó: instagram/

A legnagyobb divatkatasztrófák egyike egyértelműen a szilikon pánt. Egy melltartópánt kivillanása sem mutat jól, na de egy szilikoné kifejezetten tragikus látványt kelt. Ma már mindenféle szuper, pántnélküli melltartó kapható, megéri beruházni rájuk.

Mihályi Fruzsina

Öt öregítő divatbaki

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>