Júliusban ezeket a cikkeket olvastuk el a legtöbben

50 fölött az élet: legolvasottabb cikkek
50 fölött az élet: legolvasottabb cikkek

Nem mondunk újat azzal, hogy a legnépszerűbb írások között azokat találjuk, amelyek rólunk és nekünk íródtak. Az ötvenesek lehetnek aktív anyukák, nagymamák vagy éppen egyedül élő, ambiciózus nők, egyszóval sokfélék. Havi összefoglalónkban az olvasók szerinti öt legérdekesebb cikket mutatjuk.

5. Lassítsunk 50 fölött? Semmiképpen!

Többször előkerült ez az írás, nem véletlenül. Sokan gondolják úgy. hogy ebben a korban, ötven fölött ideje lehiggadni, véget vetni a sok rohanásnak. Egyrészt megérdemeljük, másrészt nem is bírjuk. Legnagyobb meglepetésünkre ennek az ellenkezőjét állítják az ötvenes-hatvanas olvasóink.

50 évesen eljön a lassítás ideje

4. Lesznek unokáink?

Napjaink egyik legkomolyabb demográfiai kérdése, hogy a felvilágosult társadalmakban miért esett vissza a gyermekvállalás mértéke. Sokan csak egy gyereket vállalnak, azt is későn, mások egyáltalán nem alapítanak családot. Már felnőtt gyerekeinken tehát a döntés joga: legyen vagy ne legyen gyerekük? Mi pedig csak nézzük a pálya széléről, mennyire megváltozott a világ.

Hova tűntek az unokák, avagy miért nem vállal gyereket a millenáris generáció?

3. Dinnyét csakis a mi útmutatásunk szerint

Továbbra is aktuális az a cikkünk, amelyben részletesen bemutattuk, hogyan válasszuk ki a legfinomabb dinnyét a piacon. Figyelni kell minden részletet: a szárától a bőrén megjelenő foltokig. Részletes leírás fotókkal a cikkben:

A mézédes dinnye kiválasztása 5 egyszerű lépésben

2. Ne féljünk, van élet 50 fölött is!

Olvasóink második legkedveltebb cikke az alábbi, amely arról szól, hogy az évtizedek elmúltával, vagyis ötven fölött miként definiáljuk magunkat jelen körülmények között. Azaz elfogadjuk-e vagy elutasítsuk az évek múlását? Az ötvenediket elérve persze nincs sok választásunk, legjobb, ha mindezt elfogadjuk.

Az ötödik X elérése valóban egy rémálom?

1. Egyedüllét vagy párkapcsolat, melyiket szeretnéd?

Sokunknak nincs választásunk, de akinek van, nem biztos, hogy a párkapcsolat mellett dönt. Sok a megalkuvás, ugyanakkor támad a magány, lehet egyáltalán valamilyen egyensúlyt találni ebben a káoszban? Persze, hogy lehet. És ne feledjük, az élet folyamatosan változik: ami ma van, az holnap már egészen máshogy lehet! Íme, július hónap legolvasottabb cikke:

„Nem azért vagyunk egyedül, mert nem kellünk senkinek”

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>