Jön a Szex és New York folytatása!

Szex és New York (hollywoodreporter.com)
Szex és New York (hollywoodreporter.com)

A harmadik Szex és New York filmet ugyan valóban polcra helyezték, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanunk a folytatásról. Ugyanis ha a filmét nem is, de a sorozat folytatását a napokban ténylegesen is megerősítették.

Más korosztályról szól majd

Viszont ne higgyétek, hogy Carrie Bradshow életében továbbra is a cipők játsszák majd a legfontosabb szerepet. A Paramount Television Studio megvásárolta Candaca Bushnell Van-e még szex New Yorkban? című könyvének filmkészítési jogait, hogy egy olyan sorozatot forgathasson, melyben az 50 feletti nők társas- és szexuális kapcsolatait mutatja be.

Jó hír ez nekünk, ugyanis olyan sorozat közeledik, ami végre ténylegesen rólunk szól. Házasságokat, válásokat, átalakuló barátságokat, szexuális életet és gyereknevelést egyaránt porondra helyez majd a sorozat.

A könyv ugyan még meg sem jelent, de feltételezhető, hogy a rajongók imádni fogják, hiszen akik anno oda voltak a Szex és New Yorkért, azok mára nőttek bele abba az életszakaszba, „a menopauza utáni életbe”, amiről a folytatás is szólni fog.

Az egész stáb izgatott

A Paramount elnöke, Nicole Clemens azt nyilatkozta: „Az eredeti Szex és New York könyvek és sorozat meghatározó szerepet töltöttek be egy egész női generáció életében, beleértve magamat is. Hihetetlenül izgatott vagyok, amiért folytathatjuk a történetet és megmutathatjuk, hogy New Yorkban 50 felett még több szex is jut, mint régebben!”

Kíváncsian várjuk!

Igazán érdekel minket, mit hoznak ki a folytatásból, mennyire fog nekünk és rólunk szólni a sorozat. Ha fele olyan jó lesz, mint a régi szériák voltak, már nem leszünk csalódottak! Addig is itt egy régebbi cikkünk, amelyben a Szex és New York legjobb jeleneteit gyűjtöttük össze.

(M.F.)                                                                                           A cikk forrása itt >>

10 lecke, amire a Szex és New York tanított minket

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>