Izgalmas képes logikai fejtörő a borús vasárnap délutánra

Izgalmas képes logikai fejtörő

Egész nap szürke, borús idő várható. A legjobb, amit tehetsz ilyenkor, hogy felveszed a legpuhább pulóvered és egy finom forró tea társaságában bekuckózol a kanapédra. Keress egy jó filmet, vedd elő kedvenc könyved vagy tarts velünk és teszteld logikád! Képes logikai fejtörő válogatásunkkal jól szórakozhatsz és megmozgathatod az agyad is. Vajon kifognak rajtad a rejtvények?

Keresd Waldot modern változatban

Dudás Gergely rajzai vidámak, színesek és aranyosak – nem mellesleg pedig szuper fejtörők is egyben! Hoztunk mi is néhány képes logikai fejtörőt tőle. Játssz velünk!

Elsőként annyi a dolgod, hogy megtaláld a pingvint a tukánok között. Nem hangzik nehéznek, igaz? Akkor vess egy pillantást a képre és meglásd, nem is olyan egyszerű!

Képes logikai fejtörő Dudás Gergelytől

Megtalálod a különbséget a két képen?

Másik nagy kedvenc rejtvény típusunkból is készültünk eggyel, szintén Dudás Gergely munkája által. Az igazi ősz beköszöntével amúgy is aktuális a sütőtök mustrálás, hát még ha közben megjárathatod az agyad is.

Nézd meg tehát alaposan a két képet és találd meg a három különbséget köztük! Jól figyelj, egészen apró dolgokban is ott lehet a válasz.

Képes logikai fejtörő Dudás Gergelytől

Számold meg a méheket!

Az őszi természet számtalan csodát rejt, de azért bevalljuk, mi már most várjuk a tavaszt. Amíg pedig várunk rá, legalább tegyük azt egy színes, virágos képpel. Vess egy pillantást a képre, mindössze annyi a feladat, hogy megszámold a méheket.

Ám ahogy nekiállsz, hamar rájössz, hogy cselesek a kis méhecskék, nem könnyítik meg a dolgod.

Képes logikai fejtörő Dudás Gergelytől

Képes logikai fejtörő egy kis matekkal, ha nehezített pályára vágysz

Ha alig egy percre volt szükséged a méhecskékkel, tedd magad próbára egy kicsit nehezebb feladvánnyal is. A kérdés egyszerű, a válasz annál több gondolkodást igényel: hányas számú parkolóhelyen áll a képen látható autó?Képes logikai fejtörő

További szórakoztató fejtörőkre vágysz? Oldalunkon számos izgalmas kvízt is találsz filmek, sztárok, történelem és földrajz témakörében is. Tedd próbára tudásod a segítségükkel! Legújabb kvízünk épp aktuális, hiszen a héten derült ki, hogy kik kapták idén a Nobel-díjat. Ennek apropóján arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyire ismeritek a magyar Nobel-díjasainkat. Te vajon hány kérdésre tudod a választ?

Magyar Nobel-díjasok KVÍZ – Mennyit tudsz a legnagyobb tudósainkról?

A képes logikai fejtörők forrása: Dudolf és BrightSide.