Ismerje meg Horvátország szépségeit a hagyományostól eltérő módon

hajóbérlés

Valószínűleg nem találnánk egyetlen embert sem, aki még nem járt ebben az országban, vagy legalább ne hallott volna róla. Sokan rendszeresen a tengerhez járunk üdülni a nyári hónapokban, annak érdekében, hogy lesüljünk, testileg és lelkileg felüdüljünk és új ismeretekkel gazdagodjunk, de azért is, hogy olyanban is részt vegyünk, ami már régóta foglalkoztat minket, pl. egy hajókiránduláson.

A „magyar tenger“ szépségei

Nekünk, magyaroknak Horvátország már olyannyira a szívünkhöz nőtt, hogy többé-kevésbé magunkénak érezzük a tengerüket. Természetesen az Adriai tenger mindig az Adrián marad, de évről évre magyarok százai, ezrei érkeznek ide, és ezért is illettük a „magyar“ jelzővel. Számos turista élvezi az Adriai-tenger tisztaságát, a kellemes napsugarakat, a friss tengeri szellőt, vagy a kiváló kávé elfogyasztása melletti pihenést. Sokan közülünk ilyennek képzelik el a pihenést.

Sokan vannak azonban olyanok is, akik számára a pihenést az adrenalin, az izgalmak és a kalandok jelentik. Ezért keresik a szabadidő eltöltésének különböző lehetőségeit, melyek közé pl. a kiránduló- vagy vitorláshajóval történő utazás is tartozik. Minden tenger melléki országban van lehetőség hajó kölcsönzésére vagy bérlésére, és ez alól nem jelentenek kivételt a Horvátországi hajókölcsönzők sem. A hajók iránt évről évre növekszik a kereslet, ezért az adott hajót megfelelő időtartalékkal előre érdemes lefoglalni

Fedezze fel  a felfedezetlent és ismerje meg az ismeretlent

Elmondható Önről, hogy olyan kalandos lélek, aki szeret új országokat, szokásokat és embereket megismerni és állandóan új élményekre vágyik? Akkor Horvátországban minden bizonnyal megtalálja a számítását, ha hajóval indul el ennek a gyönyörű országnak a megismerésére.

Mire lesz szüksége mindehhez? Természetesen, hajóra, ami lehet vitorláshajó vagy jacht, a választás csak Önön múlik. Érdemes azonban a hajóbérléssel kapcsolatos minden szükséges információt előre beszerezni és áttanulmányozni, és semmi esetre se hagyja ezt az utolsó pillanatra. Megtörténhet, hogy már semmilyen hajó nem lesz elérhető. Vitorláshajó bérlést közvetlenül Horvátországban is talál, vagy a bérbe adással foglalkozó kereskedők honlapján. Ne féljen új dolgokat kipróbálni és beteljesíteni élete álmait.