Inspiráló idézetek Diana hercegnő szájából

Idézetek Diana hercegnő szájából

“Mindig csak azt tedd, amit a szíved parancsol”. Nem csoda, hogy a mai napig annyian szeretjük a szívek királynőjét. A jóságáról és tiszta szívéről megannyiszor tanúbizonyságot tevő Diana hercegnő inspirációul szolgálhat a világ összes nője számára. Össze is gyűjtöttük tőle a legszebb idézeteket. Fogadd meg Te is a tanácsait!

Diana hercegnő a kedvességről és az emberek szeretetéről

Sokszor elfelejtjük a mindennapos rohanásban, hogy mekkora ereje van a kedvességnek. Pedig elég egyetlen apró tett, egy mosoly vagy egy bátorító szó, amiből erőt meríthetünk. Diana hercegnőként sem feledkezett meg arról, hogy mindig törődjön az emberekkel. Találj inspirációt a tőle származó idézetekben!

“Tégy egy kedves gesztust mással anélkül, hogy viszonzást várnál, abban a biztos tudatban, hogy egy nap valaki ugyanezt megteheti érted.”

“Mindenkinek szüksége van arra, hogy értékeljék. És mindenkiben megvan az a képesség, hogy visszaadjon valamit a másiknak”

“Mindannyiunknak meg kell mutatnunk, hogy mennyire törődünk a másikkal, és ebbe a folyamatba az is beletartozik, hogy törődünk magunkkal.”

A család fontosságáról

Diana hercegnő mindennél jobban szerette a családját és igyekezett még a legnehezebb körülmények között is mindent megadni fiainak. Anyaként mi is mind tudjuk, hogy a család a legfontosabb dolog a világon, ami minden erőfeszítést megér.

„Egy anya karjai mindenki másénál kényelmesebbek.”

“Ha találsz valakit az életben, akit szerethetsz, ragaszkodj hozzá.”

“Minden szinten harcolni fogok a gyerekeimért, hogy bármit elérhessenek.”

“Ne nevezzetek ikonnak. Én csak egy anya vagyok, aki szeretne segíteni”.

Az érzelmek kinyilvánításáról

Hajlamosak vagyunk kevéssé kimutatni érzelmeinket vagy akár magától értetődőnek venni a körülöttünk levőket. Pedig egy-egy apró gesztus is óriási különbséget jelent, és nem csak a másikkal, de magunkkal is jót teszünk. Hallgass ebben is Diana hercegnő tanácsaira!

“Az ölelések rengeteg csodát tudnak tenni – főként a gyerekekkel.”

“Megérintem az embereket. Szerintem mindenkinek szüksége van érintésre. Azzal, hogy a ráteszem a kezem egy barátom arcára, közvetlenebb kapcsolatot teremtek.”

“Azt gondolom, hogy a legnagyobb betegség, amiben a mai világ szenved az, hogy az emberek nem érzik szeretve magukat. Tudom, hogy csak egy percre, egy fél órára, egy napra vagy egy hónapra tudok szeretetet adni, de tudok adni! És örömmel meg is teszem, meg akarom tenni.”

“Mindannyiunknak ki kell fejezni azt, hogy mennyire szeretjük egymást. Mert ez az összetartás alapja.”

Diana hercegnő szavaiból ma is kihallani mindazt a szeretetet és törődést, ami benne rejlett. Ezek az idézetek az életről, a szeretetről, a családról mindannyiunk számára fontos leckéket tartalmaznak!

Elmesélik nekünk a történetüket – Inspiráló nők könyveit ajánljuk