Íme 11 dolog, amit utálnak a férfiak az ágyban

A szex közös örömforrás, tartsuk szem előtt partnerünk igényeit!
A szex közös örömforrás, tartsuk szem előtt partnerünk igényeit!

Az intim együttlétek során nagyon könnyen rombolható le a pillanat varázsa. Ahogyan mi, nők sem szeretünk és tűrünk meg mindent az ágyban, úgy a férfiak sem. Egy szex-szakértő most elmondja, miket nem volna szabad csinálnunk a hálószobában. 

1. Közös pornónézést javasolni, majd fennakadni a reakciókon

A legtöbb férfi rendszeresen néz pornófilmeket, és lássuk be, ezzel a legtöbben mi is tisztában vagyunk. Néhányan úgy döntünk, előjátékként javasoljuk a közös mozizást.  Olykor azonban balul sülhet el a felvetés. Egyes férfiak kiguvadt szemekkel bámulják a képernyőt, és megfeledkeznek partnerükről, akinek önbizalma eközben jó mélyre süllyed. Nem szabad személyes sértésnek venned, ha véletlenül ez történik, hiszen ez csupán a megszokásból fakad.

2. Hangoskodni, amikor mások hallhatnak

A nyögések, sóhajtások kifejezetten jól mutatnak, de ha disznótorra emlékeztető ordibálásba csapunk át, miközben a szomszéd szobában mások is hallhatnak minket, negatív hatást érünk el. Azt hiheted, büszkék a hangoskodásodra, mert az tükrözi, hogy igazi Adoniszok az ágyban, ez azonban legtöbb esetben tévedés. Inkább kínosnak érzik, ha mások is hallanak titeket.

3. Pisilés után nem mosakodni

Ha szex előtt kimész pisilni, és nem mosakszol meg utána, sok férfi vágyát lombozhatod le. Amennyiben előjátékaitok szerves része az orális szex, a férfiak különösen érzékenyek a mosakodásra.

4. Karmolni a hátát

A filmekben ugyan roppant izgatónak és szexinek ábrázolják a jelenséget, a valóságban azonban ez máshogy működik. A legtöbb férfi számára a karmolás inkább afféle túldramatizálás.

5. Kipróbálni valamit kérdezés nélkül

Persze, egy új szexjáték ajándékba kellemes meglepetés lehet, de az új technikákkal óvatosan kell bánni. Bizonyára mindannyian tudjuk, hogy vannak kényesebb területek, melyeken talán nem tanácsos kérdezés nélkül kísérletezni.

6. Csak úgy feküdni

Feküdni ott, mint egy zsák krumpli, nem túl vonzó a férfiaknak. Nem csak a testünkre van szükségük. Szeretnék, hogy mi is élvezzük, hogy teljes létünkkel legyünk jelen. Aktivizálódni kell, hiszen a szex nem a férfiak testedzéséről szól.

7. Önbizalom nélkül szeretkezni

Sok nő sajnos elégedetlen a testével és súlyos önbizalomhiányban szenved. Legtöbbször az alacsony önbecsülés csak a mi fejünkben él, miközben partnereink elégedettek testünkkel. Ideje visszavenni az önkritikából. Bátran és büszkén kell elfogadni, ha egy férfi érdeklődést, vágyat mutat irántunk.

8. Csak misszionáriusban csinálni

Nekünk, nőknek a misszionárius póz igencsak kedves. Adott a szemkontaktus és fizikálisan sem annyira megterhelő pozitúra. Ha évtizedekig ugyanazzal az emberrel szexelünk, hamar megunhatjuk az együttléteket. Főleg, ha minden egyes alkalommal ugyanabban a pózban csináljuk. Változtass!

9. Megmondani, mikor élvezzen el

Könyörögni, hogy még ne hagyja abba, frusztrációt szül. Jobban jársz, ha hagyod a csúcsra érni, hogy utána odabújhass egy második menetért. Megmondani, mikor élvezzen el, vonzónak tűnhet, de olykor sajnos félreértik a férfiak, és azt hiszik, már unod az együttlétet.

10. Csak akkor kiöltözni, ha elmész otthonról

Ennek közvetlenül ugyan nem a szexhez van köze, de közvetve igen nagy szerepet játszik benne. Kicsípjük magunkat, amikor elhagyjuk a házat, de hazaérve gyorsan ledobjuk a magas sarkút és felvesszük a bő pizsamánkat. Fontos, hogy a négy fal között is csinosak és szexik legyünk, elvégre ott vár ránk az egyetlen ember, akinek igazán tetszenünk kellene.

11. Szívességből szexelni

A szex kölcsönös élvezeteket kell, hogy adjon. Ha úgy érzed, csak a féri szükségletei miatt mész bele a játékba, változtassatok! Beszélj partnereddel arról, mire van szükséged, min kéne változtatnotok! A szex társas tevékenység.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>